Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Realybės šou „Pilis“ laimėtojas į autotrasą lėks nuosavu lenktyniniu automobiliu

Realybės šou „Pilis“ laimėtojas į autotrasą lėks nuosavu lenktyniniu automobiliu

„Laimėtą 50 tūkst. litų investuosiu į lenktynių verslą - noriu nuo šiol lenktyniauti nuosavu automobiliu“, - netrukus išsipildysiančia svajone džiaugiasi TV3 išlikimo šou „Pilis“ laimėtojas kaunietis Gintaras Koženiauskas. 35 metų automobilių remontu besiverčiantis vyras niekad neslėpė savo didžiausios aistros - mėgėjų lenktynių.

„Tik laimėjęs prizą pamaniau, kad reikia investuoti. Tačiau vėliau supratau, kad geriau įgyvendinsiu savo svajonę. Juk gali būti ir taip, kad lenktynės man uždirbs ir papildomus pinigus“, - apie lėkimą į trasą mėgėjų lenktynėse svajoja Gintaras.

Kiti 23 „Pilies“ dalyviai neįvertino aštrius pojūčius mėgstančio, bebaimio dvasią turinčio bei ypač gerą strateginį mąstymą įvaldžiusio Gintaro. Nei vienas „Pilies“ dalyvis neįvardino jo kaip galimo projekto laimėtojo. Daugelis kaip laimėtoją įžvelgė projekto finalą pasiekusią krepšininkę Neringą Kasperavičiūtę ir antrąją vietą užėmusią taip pat sportišką Neringą Černiauskaitę.

„Pirmą dieną laimėjęs rungtį nusiminiau, nes mano sugalvota strategija buvo tokia - neišsiskirti, neparodyti savo galimybių, niekada nebūti pirmam ir paskutiniam“, - puikiai pasiteisinusią strategiją dėsto Gintaras. Pasak kauniečio, jei kurią dieną tapsi dienos laimėtoju, - dalyviai pasitaikius progai tave pašalins kaip vieną stipriausių konkurentų, o jei nuolat būsi gale, - atsikratys kaip silpniausios grandies.

Paklaustas, kodėl televizijos kameroms nepavyko užfiksuoti Gintaro džiaugsmo paskelbus, jog kaip tik jis laimėjo „Pilį“, dalyvis tikina, kad jį ištiko šokas. „Tą akimirką net nesuvokiau, kad tapau nugalėtoju. Dar kurį laiką negalėjau patikėti, kad laimėjau išlikimo šou ir į mano rankas pateko 50 tūkst. litų vertės prizas“, - teigia kaunietis G. Koženiauskas, šiandien jau tikintis savo pergale ir planuojantis įsigyti lenktyninį automobilį.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.