Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Po vaidmens „Kriminalistuose“ aktorius Eimutis Kvosčiauskas liko užsikirtusiuose antrankiuose

Po vaidmens „Kriminalistuose“ aktorius Eimutis Kvosčiauskas liko užsikirtusiuose antrankiuose

Sekmadienį lietuviškame LNK seriale „Kriminalistai“ pasirodys aktorius Eimutis Kvosčiauskas. Jo personažas - naktinio klubo personalo direktorius - slidus tipas, iš kurio gali tikėtis ir rūpesčių dėl narkotikų, ir dokumentų klastotės, netgi kulkos. O pačiam aktoriui teko išbandymas nusikaltėlio antrankiais, kurių nepavyko atsikratyti net ir pasibaigus filmavimui.

Vienoje paskutinių serijos scenų E.Kvosčiausko personažui buvo uždėti antrankiai. „Surakino, nufilmavo ir visus paleido namo. Prieinu prie atsakingo darbuotojo, kad išlaisvintų. Jis pabando atrakinti, bet išaiškėja, kad ne tas raktas! Skambina kolegoms - niekas nebežino, kur tikrieji raktai nuo mano antrankių. Išsigandau, jau net ir veržti pradėjo, bet galiausiai man juos nukirpo replėmis. Pajutau, ką reiškia būti tikru nusikaltėliu“, - pasakoja E.Kvosčiauskas.

Nepaisant tokio išbandymo, iš filmavimo aikštelės aktorius išsinešė pačias geriausias emocijas ir dabar nekantriai laukia sekmadienio „Kriminalistų“ serijos. Kūrybinė grupė Eimutį gyrė už įtikinamai įkūnytą tipą, siekiantį naktiniame klube įsukti narkotikų versliuką. O ar jam pačiam šalies klubuose yra siūlę kvaišalų?

„Užsienyje to siūlo ne tik klubuose, bet ir gatvėse, kai atsisakai pirkti, pradeda vos ne už dyką brukti. Tačiau Lietuvoje tokių dalykų niekada neteko išgirsti“, - patikina aktorius.

Jo bosą “Kriminalistuose” suvaidinęs etikos specialistas, verslininkas Giedrius Drukteinis taip pat teigia nė karto nesulaukęs pasiūlymo klube įsigyti narkotikų. “Veikiausiai dėl to, kad mes lankomės tam tikro lygio klubuose. Ir mūsų žalingi įpročiai kitokie - tik gero cigaro ir konjako taurė, apie narkotikus negali būti nė kalbos. O jūs jei turite kitų žalingų įpročių - atsikratykite, kol dar nevėlu. Nes trumpalaikė iliuzija negarantuoja ilgalaikės perspektyvos”, - pabrėžia G.Drukteinis.

Negailestinga kova su narkotikais naktiniame didmiesčio gyvenime, šantažas, kunkuliuojančios aistros, detektyviniai galvosūkiai ir žvangantys policijos antrankiai - jau sekmadienį, 21 val. naujos kokybės seriale „Kriminalistai“, tik per LNK!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.