Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Paslapčių namuose" - pirmas praradimas: šou paliko Elita

„Paslapčių namuose

Realybės šou „Paslapčių namai" šiandien patirs pirmąjį praradimą. Dėl išlikimo kovėsi dvi moterys - Viktorija ir Elita. Paskelbus žiūrovų balsavimą paaiškėjo, kad šou vos po savaitės gyvenimo Gariūnuose įrengtuose apartamentuose palieka Elita.

Po šio ypatingo vakaro dėl galimybės laimėti daugiau kaip 100 000 litų, kovos likę 14 „Paslapčių namų“ dalyvių.

Viktorija tiesioginiame eteryje nusprendė surizikuoti ir spėjo Elitos paslaptį - pasak moters Elita yra patyrusi prievartą, tačiau paaiškėjo, kad tai - ne ta paslaptis, kurią slepia Elita.

Tiesioginiame eteryje surengta ir daugiau staigmenų. Studijoje pakalbintas Viktorijos darbdavys ir draugas, prisipažinęs, kad malonu jam savo moterį stebėti 24 valandas per parą.

Scenoje pasirodė ir Diletos kolegės „4 Roses", pradžiuginusios, o kartu ir sugraudinusios savo izoliuotąją draugę.

Iškritusioji Elita sakė nesitikėjusi palikti šou ir tvirtino, kad toks sprendimas ne tik netikėtas, bet ir labai ją nuliūdinęs.

Išeidama Elita paviešino savąją paslaptį: „Mano buvęs vaikinas parsidavinėjo gėjams." Šis sakinys sutrikdė ne tik studijoje sėdėjusią publiką, bet be žodžių paliko ir šou vedėjus Agnę Grigaliūnienę ir Marijoną Mikutavičių. Kurį laiką tvyrojo nejauki tyla.

Atskleistos dar kelios paslaptys: vienas šou dalyvis slepia, kad jo žmona yra pirmoji ir vienintelė jo gyvenimo moteris. Kitas dalyvaujantis, kad buvo įtariamas byloje dėl tėvo mirties.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.