Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Aktorius Sigitas Račkys: savęs nevaidinu - aš juk gražesnis

Aktorius Sigitas Račkys: savęs nevaidinu - aš juk gražesnis

Garsus Lietuvos kino, teatro ir televizijos aktorius bei režisierius Sigitas Račkys neseniai buvo pakviestas nusifilmuoti LNK detektyviniame seriale „Kriminalistai”. Čia jis turėjo suvaidinti ne ką kita, o save - režisierių. Tačiau S.Račkys šypsosi, kad personažui mažai ką atidavė iš savęs - labiau kopijavo vieną kolegų.

LNK laidoje „Dviračio šou” įvairius nuotaikingus personažus kuriantis S.Račkys šįkart televizijoje bus ypač įtaigus, nes prieš kameras vaidins filmų režisierių.

„Aišku, savęs nevaidini. Pats juk gražesnis - „Čia ne aš, taip nesielgiu“... Tačiau prisipažinsiu, kad vaidindamas „Kriminalistuose“ turėjau vieną Lietuvos režisierių omeny. Keli aktoriai atspėjo, kurį. Įdomu, ar žiūrovai pažins“, - juokiasi S. Račkys.

Aktoriaus personažas seriale - rėksnys, cholerikas. S.Račkys leidžia savo herojui į valias pravėdinti plaučius. Tiesa, nesigina, kad balsą ir pats nesidrovi pakelti ką nors režisuodamas tikrovėje. „O kaip gi kitaip - jeigu nerėksi, nieko nebus. Kai velnių duoti reikia - tai ir duodi!” - sako S. Račkys.

Kam šįkart klius nuo jo veikėjo ir kodėl S.Račkio įkūnytas režisierius patirs isterijos priepuolį - paaiškės naujausioje lietuvių detektyvo “Kriminalistai” serijoje per LNK.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.