Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 eteryje vėl nuskambės „Dar pažiūrėsim“ perlai, tapę tautosaka

TV3 eteryje vėl nuskambės „Dar pažiūrėsim“ perlai, tapę tautosaka

„Dar pažiūrėsim“ - viena iš unikaliausių TV3 dvidešimtmečio laidų. Tokio formato nebuvo nė vienoje televizijoje Lietuvoje. 2009-aisiais startavusi laida visoje šalyje tiesiog sustabdydavo laiką - žmonės prigludę prie ekranų stebėdavo neįtikėtinas talentingiausių Lietuvos aktorių parodijas.

Kitos žinomų žmonių kompanijos, kuri taip linksmai, taikliai, su puikiu humoru pasižiūrėtų į Lietuvos televizijų laidas, iki tol tikrai nebuvo“, - pasakoja projekto „Mano TV3. Jau dvidešimt metų!“ kūrėjas ir vedėjas Mindaugas Rainys, ketvirtadienio vakarą 20.30 val. žiūrovus prie ekranų kviesiantis kartu su legendinės laidos „Dar pažiūrėsim“ kūrėjais, žinomais Lietuvos aktoriais Audriumi Bružu ir Giedriumi Savicku.

Legendinės frazės „Septyyyyni“, „Kas paminėtas?“, „Variniai!“, „Draugą pamečiau“ ir kai kurių laidų parodijos TV3 eteryje tapo kone lietuviškos tautosakos perliukais. Po kiekvienos „Dar pažiūrėsim“ laidos suvaidintosios situacijos buvo aptarinėjamos namie, mokykloje, darbe ar universitete, o kai kurie laidą kūrusios aktorių komandos „Dar pažiūrėsim“ pasisakymai iki šiol skamba kaip šmaikščiausi pokštai draugų kompanijose.

„Mes visai negalvojome ir neplanavome, kad kai kurie mūsų pokštai bus pasakojami metai iš metų. Apskritai laidose buvo vos dešimt procentų scenarijaus ir devyniasdešimt procentų improvizacijos, o nufilmuoti vieną epizodą prireikdavo nemažai dublių, mat juokas skambėdavo ir iš režisieriaus, ir iš operatoriaus, ir iš kitų komandos narių lūpų, todėl būdavo sunku susikaupti“, - prisimena aktoriai.

Audrius Bružas ir Giedrius Savickas šį ketvirtadienį, kovo 21-ąją, 20.30 val. TV3 žiūrovams atskleis intriguojančių paslapčių ne tik iš filmavimo aikštelės, bet ir iš savo asmeninio gyvenimo. Daugelis žiūrovų vargu ar žino, jog Giedrius svajojo tapti šokėju, tačiau bene įdomiausias „Dar pažiūrėsim“ aktorių prisipažinimas skambės taip: „Buvo metas, kai visa mūsų komanda gyvenome bendrabutyje ir lakėm iš vieno bliūdo pieną.“ Kodėl? Atsakymas laidoje.

„Tiek juoktis, kiek kalbinant aktorius Audrių ir Giedrių - du žmones iš „Dar pažiūrėsim“ komandos, man jau seniai neteko. Manau, kad linksma bus ir žiūrovams, kurie prisimins istorines parodijų laidos akimirkas“, - pasakoja „Mano TV3. Jau dvidešimt metų!“ kūrėjas ir vedėjas M. Rainys.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.