Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Valgiaraštyje – ir senovės lietuvių valgiai

Valgiaraštyje – ir senovės lietuvių valgiai
Šį vakarą realybės šou „XXL“ storuliai mėgausis senovės lietuvių valgiais. Tačiau tai nebus nei didžkukuliai, nei bulviniai blynai, nei lašinių paltis su stora duonos rieke.

Nepriklausomas mitybos ir kulinarijos specialistas, jotvingių bajoras Vincentas Sakas, kuris realybės šou dalyvių laukė Klimkynės dvare, teigia, kad senovės lietuviai valgė sveikesnį maistą. Kokį – sužinosite 20 val. 30 min. per LNK.

Klimkynėje šou dalyvių lauks ne tiktai sveikas maistas, bet ir trys naujos užduotys.

„XXL“ dalyviai jau įrodė savo ištvermę kopdami į dangoraižį, o šį kartą storuliai turės pademonstruoti jėgą.

Kartu su treneriais Mariumi Gelažniku ir Valdemaru Kavaliausku paruošėme tris užduotis, kurias jie turės atlikti ne tik sausumoje, bet ir Merkio upėje, tekančioje pro Klimkynės dvarą“, – pasakojo „XXL“ vedėja Jurgita Tvarijonaitė.

„Pranašauju įnirtingą kovą, nes jau praėjusioje laidoje turėjome progą įsitikinti, kad alkis ir įtampa daro savo. Emocijos kaista, dalyviai vis labiau supranta, kad norint išlikti šiame projekte ir numestus kilogramus paversti tūkstančiais litų nebegalima taupyti nei fizinių, nei psichologinių jėgų“, – aiškino treneris M.Gelažnikas.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.