Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Santūrus panevėžietis laimėjo rekordinę sumą

Santūrus panevėžietis laimėjo rekordinę sumą
TV3 pusės milijono litų žaidime „TAIP arba NE“ laimėjimų kreivė kyla vis aukštyn. O tarp įspūdingų sumų laimėtojų – jau trečias panevėžietis.

Anksčiau žaidime dalyvavę Panevėžio gyventojai žaidimą paliko gerokai papilnėjusiomis kišenėmis.

Daugiausia iš jų pavyko laimėti studentei Kristinai, kuri namo parsivežė 30 000 litų.

Šį antradienį 19 val. 10 min. žaidime dalyvaus panevėžietis Gintaras, kuriam laimėta pinigų suma pavyks aplenkti abu savo kraštiečius.

Atvirkščiai nei jie, Gintaras yra ramus ir tykus. Pokštus laidęs bei žaidėją vis provokavęs laidos vedėjas Marijus Mikutavičius galiausiai nuleido rankas.

Pagalbos kreipęsis į Gintaro sūnų, žaidimo vedėjas išgirdo, kad jo tėvas – santūrus žmogus, per visą gyvenimą nepakėlęs balso. Tad nenuostabu, kad kovodamas dėl pusės milijono litų Gintaras nė akimirkai neprarado savitvardos.

Savo verslą turintis ir plaukimu besidomintis panevėžietis ramiai ir užtikrintai atidarinėjo lagaminus ir laimėjo įspūdingą pinigų sumą, vėl pagerindamas laimėjimų rekordą.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.