Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 eteryje - pirmųjų realybės šou žvaigždės

TV3 eteryje - pirmųjų realybės šou žvaigždės

„Sunkiausia buvo ne tai, kad tave kiaurą parą stebi kameros, o kad toj vietoj, kur mes buvome įsikūrę, mus bet kas galėjo stebėti pro langus. Tai buvo daug sunkiau, nei žinoti, kad tave rodo per televizorių“, - vieną pirmųjų realybės šou Lietuvoje - „Akvariumas 2“ prisimena dainininkas Stano. Jau šį, ketvirtadienio, vakarą 20.30 val. TV3 dvidešimtmečio projekte „Mano TV3. Jau dvidešimt metų!“ atgims pirmieji realybės šou ir atvirų pasisakymų nevengs juose išgarsėjusieji.

Televizinės realybės pradžių pradžia - pirmosios tarptautinių formatų, tokių, kaip „Big Brother“, premjeros Lietuvoje sulaukė neregėto populiarumo. Realybės šou „Akvariumas“, „Akvariumas 2“, „Dangus“, „Dangus 2“, „Holivudas“ Lietuvos pramogų pasaulį papildė ne vienu veidu, o muzikos pasaulį - ne vienu talentu.

Prie tuometinio prekybos centre įkurto „Akvariumo“ langų stebėti dalyvius atvykdavo vaikų ekskursijos net iš kitų miestų. Šįvakar TV3 eteryje ne vieną intriguojančią detalę atskleis realybės šou „Akvariumas“ ir „Akvariumas 2“ vedėjas Giedrius Masalskis.

Šis ir kiti garsūs TV3 realybės šou keitė žmonėms gyvenimą. „Vieni po realybės šou sužibėdavo, o kiti, atvirkščiai - skandalingai dingdavo iš žiniasklaidos ir visuomenės“, - sako „Mano TV3. Jau dvidešimt metų!“ kūrėjas Mindaugas Rainys.

TV3 eteryje žiūrovai išvys iki šiol populiarumo spinduliuose besikaitinančias, kadaise realybės šou laimę bandžiusias asmenybes. Tai Džordana Butkutė, Stano, Justinas Lapatinskas, Agnė Jagelavičiūtė ir kt. Intriguojančioje laidoje - ir skandalingai išgarsėjusių Tomo Krivicko-Psicho ir Jolitos Višinskytės-Raudonos televizinėje realybėje sukurtas skandalas. Kaip viskas vyko iš tiesų?


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.