Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

G. Drukteinis - „TV3 20-mečio Mylimiausių“ ceremonijos vedlys

G. Drukteinis - „TV3 20-mečio Mylimiausių“ ceremonijos vedlys

„Išrink TV3 20-mečio Mylimiausius!“ Tokiu šūkiu nuo šio, balandžio 12-osios, vakaro, TV3 pasitinka savo tinklalapio lankytojus ir TV3 paskyros socialiniame tinkle „Facebook“ draugus. Lygiai tris paras - tris dienas ir tris naktis dvidešimtmetį švenčianti televizija kviečia rinkti mylimiausius laidų vedėjus, šou dalyvius ir projektų teisėjus. Laimėtojų likimas - tik TV3 žiūrovų rankose. Televizijos dvidešimtmečio iškilmių išvakarėse, gegužės 2-ąją, etiketo specialistas ir žodžio meistras Giedrius Drukteinis paskelbs, kuriuos per du dešimtmečius sužibėjusius eterio veidus geriausiai įvertino žiūrovai.

Kuri laidos vedėja ir vedėjas, kuris šou dalyvis ir teisėjas bus paskelbtas „TV3 20-mečio Mylimiausiu“? Balsavimas vyksta adresu TV3.lt/mylimiausi. Gegužės antrąją G. Drukteinis ir jo charizmatiškieji kolegos - Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius iškilmingai apdovanos keturias, per du TV3 dešimtmečius išgarsėjusias asmenybes.

„Televizija per dvidešimt metų pakeitė enciklopedijas, realybės šou - giminių suvažiavimus, o laidų vedėjai - pastorius. Visa tai mes stebėjome savo akimis, guldami ir keldamiesi su žvaigždėmis iš televizijos ekrano. Stebėsime ir toliau, tačiau atėjo laikas susėsti su jais prie šventine staltiese papuošto stalo ir paklausti, ar jie juto visą tą laiką mūsų, žiūrovų, nuoširdžiausią meilę?“ - klausia apdovanojimų ceremonijos vedėju tapęs G. Drukteinis.

Jis drauge su jaunaisiais eterio užkariautojais J. Nainiu ir R. Mackevičiumi bei aktore Goda Petkute nekantriai laukia „TV3 20-mečio Mylimiausių“ rinkimų kulminacijos.

„Kviečiame prisijungti visus žiūrovus ir padėti mums išrinkti mylimiausius laidų vedėjus, muzikos, talentų šou, šokių projektų ir realybės šou dalyvius bei projektų teisėjus. Trys dienos, trys naktys jų likimui nuspręsti - magiškas laikas, paskubėkime“, - ragina G. Petkutė.

„TV3 20-mečio Mylimiausių“ ceremonija - jau gegužės 2-ąją, TV3 20-mečio iškilmių išvakarėse!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.