Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Cirko artistais tapo populiarūs dainininkai

Cirko artistais tapo populiarūs dainininkai
Mėgstamiausia Lietuvos vaikų grupė yra „69 danguje“. Mieliausiai klausoma atlikėja - Simona, mėgstamiausias atlikėjas - Mantas. Tai paaiškėjo per rinkimus „Vaikų balsas 2007“, kuriuos TV3 rengia jau trečius metus.

Kelis mėnesius iš visos Lietuvos į TV3 plūdo vaikų laiškai, kuriuose mažieji žiūrovai siūlė kandidatus į 10 nominacijų.

Konkurso rengėjai gavo kone 30 tūkstančių balsų. Birželio 1-ąją Kauno sporto halėje paaiškėjo šių rinkimų nugalėtojai.

Vaikų Metų sportininku buvo pripažintas Kauno „Žalgirio“ krepšininkas Mantas Kalnietis, Metų filmu - „Garfildas II“, Metų knyga - J.K.Rowling „Haris Poteris ir Netikras Princas“.

Mėgstamiausio žaidimo vardą pelnė kompiuterinis žaidimas „Need for Speed Carbon“. Metų žmogumi tapo aktorė Nelly Uvarova, o Metų daina - „Gyvenu“, kurią atlieka grupė „69 danguje“. Populiariausia profesija tarp mažųjų televizijos žiūrovų - šokėjas.

Rinkimų „Vaikų balsas 2007“ finalą ir apdovanojimų teikimo ceremoniją TV3 žiūrovai matys šį vakarą 20 val.

Dresuotas ožys

Konkurso nugalėtojams ir susirinkusiems žiūrovams vaidinimą surengė Žvaigždžių cirkas. Ko gero, pirmą kartą Lietuvos istorijoje žinomi Lietuvos atlikėjai tapo cirko artistais.

Grupės YVA lyderė Natalija Zvonkė beveik mėnesį dresavo beždžiones. O tai, ką jos išmoko, pademonstravo arenoje. Tuo tarpu grupės „69 danguje“ narės ne vieną valandą praleido įvairių triukų mokydamos pudelius. Atlikėja Rūta Ščiogolevaitė dresavo balandžius.

Atlikėjas Milano nemažai prakaito išliejo, kol susidraugavo su ožiu. O susidraugavęs išmokė jį tokių triukų, kad cirko artistai pažadėjo Milano priimti į trupę.

Tiesa, daugelis atlikėjų prisipažino, kad vargu ar jų numeriai būtų pavykę, jeigu jiems nebūtų padėję profesionalai iš Baltijos cirko.

Važiavo vienračiu

„Idėją surengti Žvaigždžių cirko pasirodymą pasiūlė Lietuvos cirko mokyklos įkūrėja, buvusi oro gimnastė Julija Riabova, - pasakojo renginio režisierė Rasa Micachienė. - Norėjome, kad vaikai pamatytų gerai žinomų atlikėjų netikėtus vaidmenis“.

Beje, ne visiems dainininkams ir muzikantams atlikti cirko numerius sekėsi vienodai gerai. Štai Alanas Chošnau manė, kad niekuomet taip ir neišmoks važiuoti vienračiu. Tik likus kelioms dienoms iki šventės jis važiuoti pramoko ir nutarė šį numerį pademonstruoti.

Šventės rengėjams bene sunkiausia sekėsi surasti atlikėjus, norinčius tapti klounais.

R.Lukoševičiūtė buvo viena iš nedaugelio, sutikusi vaidinti šį cirko personažą. Ji kartu su grupės „Išjunk šviesą“ nariais arenoje krėtė pokštus.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.