Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 dvidešimtmečio iškilmių scenoje - įspūdingiausi projektai, filmai ir muzikos hitai

TV3 dvidešimtmečio iškilmių scenoje - įspūdingiausi projektai, filmai ir muzikos hitai

Per du dešimtmečius kultiniais tapę kino filmai ir serialai, didžiausi paramos projektai ir socialinės iniciatyvos, TV3 atrastos ir šiame kanale užaugusios eterio žvaigždės bei pramogų pasaulio žinomiausieji - tai bus galima išvysti televizijos jubiliejaus iškilmėse tiesioginėje transliacijoje iš Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro gegužės 3-iąją, penktadienį, 19.20 val. Pirmą kartą šalies televizijų renginių istorijoje scenoje pasirodys kelios dešimtys kaskadininkų, įspūdingas šou taps muzikos, šokio, vaizdo projekcijų, pirotechnikos ir pokštų sinteze.

„Žiūrėti koncertą turėtų visi, kurie užaugo su TV3. Ceremonijoje pasirodys tik patys ryškiausi ir mylimiausi dainininkai. Norime, kad iškilmėse būtų atliekama divos arija „Penktas elementas“. Lietuvoje iki šiol jos dar niekas nėra atlikęs, pasauliniu mastu taip pat nedaug kas ją dainuoja. Vyksta intensyvios dainininko atrankos, - šypsosi TV3 dvidešimtmečio šventės muzikos meno vadovė Rosita Čivilytė. - Esame kokybės ir staigmenų medžiotojai, norisi nustebinti su TV3 televizija užaugusį žiūrovą.“

Renginio vykdomoji prodiuserė Agneta Gabalytė tikina: „Standartiniams ir nuobodiems pasirodymams tariame „ne“. Šventėje muzikinė sintezė bus pagardinta specialiai jubiliejui sukurtais pasirodymais. Kelių žvaigždžių pasirodymus jungsime į vientisą muzikos, kaskadinių triukų, vaizdo projekcijų ir staigmenų visumą.“

Beveik tris valandas nenutrūksiančioje šventėje TV3 renginio svečius ir televizijos žiūrovus pakvies keliauti laiku - bus pristatyti įspūdingiausi dvidešimtmečio kino filmai ir serialai, pramoginės laidos, projektai ir laidų vedėjai. Ypatingą pasirodymą ruošia galingų balsų savininkės, susibursiančios į dar neregėtą trejetą, - Girmantė Vaitkutė, Evelina Sašenko ir Irena Starošaitė. Jos visos drauge atliks muzikos legendos Whitney Houston dainą „Queen of the Night“, kuri ne kartą perdainuota populiariausio muzikos šou „X Faktorius“ dalyvių. Jau antrajam jo sezonui sparčiai ruošiasi TV3.

Į legendinius 1997-uosius, kai Jamesas Cameronas sukūrė legendinį „Titaniką“, žiūrovus nukels Rūtos Ščiogolevaitės pasirodymas. Angeliško balso savininkė atliks TV3 filmo vizitine kortele tapusią „My Heart Will Go On“. 2002-aisiais realybės šou „Akvariumas 2“ laimėjusi, vėliau į muzikos šlovės Olimpą sugrįžusi Džordana Butkutė TV3 jubiliejuje savo ryškiausias dainas atliks naujai.

„Visų paslapčių neišduosiu, tačiau prasitarsiu, kad po ilgos pertraukos TV3 eteryje debiutuos kaip tik šioje televizijoje, kaip laidų vedėja, užaugusi Violeta Tarasovienė. Scenoje ji naujam gyvenimui prikels kultines pramogines laidas „Penktadienio muzikos šou“, „Padainuokim!“ Violeta žada pasirodyti tikrai ne viena“, - sako mįslingai šypsodamasi A. Gabalytė.

Specialiai TV3 iškilmėms aranžuotus kūrinius atliks kūrybos namų ELITAZ grupė, vadovaujama Mariaus Leskausko. Visi muzikiniai pasirodymai bus atliekami gyvai. „Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras - klasikinės muzikos meka − uždavė savo toną. Gyvai atliekamiems dainininkų pasirodymams akompanuos trigubai išaugusi muzikos grupė: pagrindinę ritmo grupę papildys šešių narių pučiamųjų ansamblis ir penkiolikos narių styginių orkestras. Siekiame aukščiausios kokybės skambesio“, - aiškina M. Leskauskas.

TV3 dvidešimtojo jubiliejaus iškilmės - jau gegužės 3 dieną 19.20 val. tiesiogiai per TV3.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.