Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Paslapčių namus“ palikęs Vytautas: gaila, kad mano vaiko motina Avgustina liks be tėvo

„Paslapčių namus“ palikęs Vytautas: gaila, kad mano vaiko motina Avgustina liks be tėvo

Šeštadienio vakarą TV3 televizijos žiūrovus prie ekranų prikaustė realybės šou „Paslapčių namai“. Tiesioginės transliacijos metu sprendėsi keturių dalyvių likimas: Vytauto, Šarūno, Tomo ir Valdo. Žiūrovų sprendimu žaidimą palikti teko Vytautui.

Atskleista paslaptis

Žiūrovams jau yra žinoma Valdo paslaptis. Vaikinas trejus metus gyveno su dainininku Radži. Šeštadienį išaiškėjo ir Tomo paslaptis - vaikinas piršosi savo mylimai merginai, tačiau ji sudaužė jo širdį ir paliko jį klūpantį ant kelių.

„Tada aš pasakiau, kad tai buvo paskutinis kartas, kai aš prieš ką nors stojuosi ant kelių“, - patvirtino Tomas. Šią paslaptį įminė Laura.

Kitų ant karštųjų kėdžių atsidūrusių dalyvių paslaptys nėra žinomos nei žiūrovams, nei dalyviams.

Atsiprašė neatvykęs

Nors aną savaitę žiūrovai neišvydo laidos vedėjo Marijaus Mikutavičiaus, šį kartą dalyvius kalbino tiek Agnė Grigaliūnienė, tiek dėl asmeninių priežasčių eteryje nepasirodęs Marijus.

Laidos vedėjas, studijoje išvydęs praėjusį savaitgalį iškeldintą Diletą, apsikabino ją ir prisipažino jos labai pasiilgęs.

„Aš labai atsiprašau, kad nebuvau praėjusį savaitgalį. Turėjau daug rūpesčių“, - prisipažino M. Mikutavičius.

Vytautas prisipokštavo

Dėl išlikimo kovojančio Vytauto laidos vedėjų paklaustas, kaip jaučiasi dėl iškeldinimo varžydamasis su kitais dalyviais, šis nevyniodamas į vatą atsakė: „Kaip čia jausiesi sėdėdamas tarp lenko ir žydo“.

Panašu, kad tokie pokštai žiūrovams nelabai patiko. „Matyt, projekte buvo šaunesnių už mane, - apgailestavo Vytautas ir čia pat pažėrė savo humoro talentą. - Gaila, kad mano vaiko motina Avgustina liks be tėvo.“

Išėjęs iš realybės šou, Vytautas taip pat turėjo atskleisti ir savo paslaptį. „Mano tatuiruotė ant nugaros yra skirta mano seneliui. Ji reiškia, kad jis amžinai išliks gyvas mano širdyje“, - prisipažino šou palikęs dalyvis.

Kinietiškus raštus vaikinas išvertė "Google translate" programos pagalba. O norėdamas įsitikinti kinietiškos frazės tikrumu, jis netgi buvo nuėjęs į kiniečių restoraną pasiklausti, ar vertimas teisingas.

Po šio vakaro dėl galimybės laimėti daugiau kaip 100 000 litų, kovos liko 8 „Paslapčių namų“ dalyviai.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.