Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ar nekaltybė - vertybė?

Ar nekaltybė - vertybė?
Merginos nekaltybė per amžius buvo laikoma vertybe. Laikai keičiasi, ir skaisti 20-metė neretai tampa pajuokos objektu. LNK laidos „Dainiaus“ studijoje 17 val. 50 min. - intriguojanti diskusija „Ar nekaltybė tebėra vertybė?“, kurioje savo nuomones išsakys žinomi Lietuvos žmonės.

Daugelio pažinčių svetainių įkūrėjas ir savininkas Radvilas Bubelis teigia, kad „nekaltybė moterims - vertybė, o vyrams - bėda“. Tačiau jis patvirtino, kad internetinėse pažinčių svetainėse nemažai yra siūlančių didelius pinigus už skaistybę.

LNK projekto „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Solveiga jau ilgą laiką gyvena su striptizo šokėju Laimonu. Jai šis vyras buvo pirmas ir mergina teigia, kad nekaltybės praradimas jai buvo tarytum meilės įrodymas, tačiau prieš žengdama šį žingsnį ji ilgai mąstė.

Grupės „Mango“ narė Lina įsitikinusi, kad meilė ir mylėjimasis yra neatsiejami dalykai, todėl skaistybės ilgai saugoti neverta, tik reikia žinoti, ar tavo mylimasis yra tas žmogus, su kuriuo tave sies ilgalaikiai ryšiai.

Tikrą galvosūkį žiūrovams pateiks „O lia lia“ mergaitė Kristina. Ji kviečia atspėti: ar trejus metus gyvendama su draugu tebėra skaisti?

TV3 šou „Ledo žvaigždės“ dalyvis dainininkas Natas, ilgą laiką draugavęs ir neseniai išsiskyręs su konservatyviomis pažiūromis į skaistybę pasižyminčia karaime dainininke Viktorija, ir dabar teigia, kad jo žmona bus tik nekalta mergina.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.