Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LNK kviečia į antrąjį „Lietuvos balso“ sezoną

LNK kviečia į antrąjį „Lietuvos balso“ sezoną

Išskirtinis savo profesionalumu, įvertintas žiūrovų ir muzikos profesionalų, kuriamas pagal tarptautinį, pasaulį užkariavusį formatą „The Voice of...“, muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ grįžta į populiariausios LNK televizijos eterį.

Jau šiandien prasideda dalyvių atranka į antrąjį muzikinio šou sezoną - LNK televizijos puslapyje paskelbta anketa, kurią gali užpildyti norintys parodyti Lietuvai savo galingą balsą ir laimėti kontraktą su didžiausia pasaulyje muzikos kompanija „Universal Music“.

„Lietuvos balsas“ ieško tik balsingų ir muzikalių žmonių, nes tai vienintelis projektas, kuriame nereikalingi muzikiniai klounai, ar žmonės, kurie slepiasi už savo įvaizdžio ar charizmos. Projektas ieško talentingų žmonių, galinčių sujaudinti bei įtikinti Lietuvą savo galingu balsu ir iš pogrindžio - garažų ar rūsių - užlipti į didžiąją sceną. Šis projektas atviras ir scenos jau ragavusiems dainininkams. Čia nesvarbu, kas tu toks, svarbu ką gali tavo balsas.

Užpildydami anketą, dalyviai gali iš karto prisegti bylą su savo garso įrašu - tai pagreitina atranką ir žmonės iš karto kviečiami į perklausas. Po perklausų dalyviai patenka į antrąjį atrankos etapą - juos įvertina tarptautinė komisija, sudaryta iš „Universal music“, formato savininkų iš Olandijos ir Lietuvos scenos ir televizijos profesionalų atstovų. Po teigiamo komisijos įvertinimo dalyvis patenka į akląsias atrankas. Jose projekto mokytojai atsirenka sau mokinus, klausydami tik jų balsų. Teigiamai įvertinę balsą, mokytojai spaudžia specialų mygtuką, krėslą atsukantį į sceną ir tik tada pirmąsyk pamato kandidatą.

Praėjusiais metais anketas užpildė per 600 norinčiųjų patekti į „Lietuvos balsą“, iš jų 160 buvo pakviesti į akląsias perklausas.

„Lietuvos balas“ praėjusį sezoną išpildė ne vieną muzikinę svajonę ir į didžiąją sceną atvedė išskirtinio vokalo savininkus. Sėkmės istoriją puikiai iliustruoja „Lietuvos balso“ nugalėtoja Julija Jegorova, kartu su „Universal Music“ išleidusi savo debiutinį albumą „Mano balsas“, po sėkmės projekte Julijos koncertinė veikla aktyvi kaip niekada, Julija dažnai pasirodo populiariausiuose televizijos koncertuose. Vienas iš „Lietuvos balso“ favoritų Gabrielius Vagelis ką tik Ispanijoje nufilmavo profesionalų ir išskirtinį muzikinį klipą savo naujajai dainai, kurios premjera jau netrukus, neseniai publikai pristatė muzikos projektą „Best of Maroon 5“. Profesionalai šiam vaikinui pranašauja ypač didelę karjerą, kuriai startą davė sėkmingas pasirodymas „Lietuvos balse”. Dar viena projekto finalistė - galingo balso savininkė Berta Timinskaitė užėmė solidžią klubinės muzikos nišą, mergina nuolat rengia populiarias klubines programas, aktyviai koncertuoja televizijoje.

Nori, kad tavo svajonė taptų realybe? Registracija į profesionalųjį, muzikalųjį ir populiarųjį „Lietuvos balsą“ - www.lnk.lt/lietuvosbalsas


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.