Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„XXL“ dalyviams - narkotikų testas

„XXL“ dalyviams - narkotikų testas
Ar sparčiai lieknėjantys LNK realybės šou „XXL“ dalyviai nenaudoja jokių neleistinų preparatų? Šį vakarą (20 val. 30 min.) jų lauks netikėtas išbandymas.

Medicinos klinikoje jiems bus atlikti tyrimai, kad būtų įsitikinta, jog storuliai sąžiningais būdais ir nenaudodami cheminių medžiagų meta svorį.

Tarp dalyvių pradėjo sklandyti gandai, kad kai kurie neįtikėtinai sėkmingai metantys svorį storuliai naudoja narkotines ar kažkokias kitas medžiagas, kurios padeda jiems tirpdyti kilogramus.

Kalbama, kad šias dvejones pasėjo kelis kartus pralaimėję raudonieji.

Apmaudu, kai sunkiausias jų narys, šiaulietis Alvydas Mendelis, prieš porą savaičių numetė 5,4 kilogramo, tačiau jį pralenkė nuolatinis šou lyderis, buvęs televizijos laidų vedėjas Gediminas Juodeika. Jis tą kartą atsikratė 5,5, o po savaitės - dar 4,6 kilogramo svorio.

Dainininkė supyko

Rengėjai storulius nugabeno į Baltijos-Amerikos kliniką, kur dalyviams buvo atlikti specialūs tyrimai.

Prieš šį patikrinimą piestu stojo sunkiai svorį metanti dainininkė Daina Bilevičiūtė.

„Nematau jokios motyvacijos mane įtarinėti, nes svorį metu lėtai ir sunkiai, - piktinosi Daina. - O be to, esu ne tiktai dainininkė, bet ir mokytoja.

Kaip turėčiau paaiškinti vaikams, kad mane tikrina dėl narkotikų!“

Traumos ir skandalai

Projekto kūrėjai atskleidžia, kad ketvirtojoje „XXL“ laidoje LNK žiūrovų lauks ne tik vaizdai iš klinikos, bet ir Editos Poškaitienės pilvo šokis.

Čia bus istorija apie tai, kuo baigėsi D.Bilevičiūtės nugaros trauma, kurią ji patyrė smarkiai treniruodamasi.

Prasidėjus šou paaiškėjo, kad A.Mendelis - už cigarečių kontrabandą teistas ir iš tarnybos atleistas policininkas. Iš pradžių LNK į tai sureagavo audringai - ketino pakeisti šį dalyvį. Vėliau - nurimo. O kaip į spaudoje pasirodžiusius straipsnius sureagavo pats A.Mendelis?

Dar laidoje - pasakojimas, kaip raudonieji ir mėlynieji lenktyniavo baidarėmis. Kai kurie į jas vos tilpo, o mėlynųjų komandos narių pora apvirto. Jie vos sulaukė gelbėtojų.

Kita rungtis - lenktynės dviračiais. Viena dalyvė prisipažino, kad nemoka važiuoti dviračiu, tad ji visus tris kilometrus bėgo. Kas stūmė jos dviratį - sužinosite laidoje.

Kaip pasijustumėte, jei reikėtų lenktyniauti abiejose rankose nešant po vandens pilną 10 litrų talpos kibirą?

Kuo baigėsi „XXL“ rungtys ir ką dalyviai nutarė pašalinti iš realybės šou, sužinosite šį vakarą.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.