Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Paslapčių namai“: sužinojusi žiūrovų sprendimą, Avgustina apsipylė ašaromis

„Paslapčių namai“: sužinojusi žiūrovų sprendimą, Avgustina apsipylė ašaromis

Šeštadienio vakarą TV3 žiūrovus prie ekranų prikaustė priešpaskutinė, dvyliktoji tiesioginė „Paslapčių namų“ transliacija, kurios metu paaiškėjo, kurie du iš keturių dalyvių - Valdo, Gintauto, Avgustino ar Karolinos - neteko kelialapio į didįjį „Paslapčių namų“ superfinalą.

Dalyvius kalbina šou vedėjai Marijus Mikutavičius ir Agnė Grigaliūnienė.

"Paslapčių namus" paliko Valdas ir Avgustina.

"Neliūdna. Laimėjau čia jau būdamas", - po iškritimo kalbėjo Valdas.

Išgirdusi, kad lieka projekte, Karolina nesuvaldė ašarų. Apsiverkė ir Avgustina, kuriai šis vakaras realybės šou buvo paskutinis. "Noriu greičiau nusileisti į apačią ir apkabinti, kas atvažiavo manęs palaikyti", - kalbėjo mergina.

"Man atrodo, kad projekte liksiu aš. Aš pasitikiu žmonėmis, kurie už mane balsuoja, antrą kartą sėdžiu ir manau, kad neiškrisiu. Palaikau visus, praėjome ilgą kelią. Būtų faina, kad visi būtume finale. Pirmą kartą sedėjau - mane palaikė, manau, kad ir dabar palaikys", - paslaptį, kad trejus metus gyveno su dainininku Radži, saugojo Valdas.

"Manau, gal Valdo paslaptis pati stipriausia", - kalbėjo studijoje sėdintis buvęs projekto dalyvis skandalingasis Tomas. Vaikinas atnešė "Paslapčių namuose" gyvenančiai Laurai gėlių ir taip pasveikino ją su gimtadieniu.

Projekto lyderiu vadinamam Gintautui niekaip nepavykdavo įminti dalyvių paslapčių. Vaikinas penkis kartus buvo paskelbtas iškeldinamuoju, bet žiūrovai jo vis pasigailėdavo. "Čia būdamas susitaikai su savo trūkumais. Žmonėmis mato tave su trūkumais ir jei tave palaiko yra labai didelis džiaugsmas", - žiūrovams kalbėjo Gintautas, kurio paslaptis jau yra aiški tiek žiūrovams, tiek projekto dalyviams - vaikinas priklausomas nuo kompiuterinių žaidimų.

Projekto dalyvė Avgustina projekte visuomet spinduliuoja gera nuotaika. Ant iškritimo ribos mergina atsidūrė pirmą kartą, tačiau labai pasitikėjo savimi ir teigė, kad tikrai neiškris iš šou. "Net neįsivaizduoju, kodėl manęs nenorėjo iškeldinti. Nesitikėjau, kad taip toli galiu nueiti, dar labiau nenoriu važiuoti.

Norėčiau, kad šian niekas neiškristų. Tie žmonės, kurie mane mėgsta, palaikykit mane šiandien", - kalbėjo mergina, kurios paslaptis jau buvo atskleista šou metu. Avgustina slėpė, kad jos senelis buvo Lentvario meras. Nors Avgustina teigė, kad už šou ribų turi vaikiną, studijoje sėdėjusi merginos mama patikino, kad merginos širdis laisva, ji neturi vaikino. Ši žinia itin pradžiugino laidos vedėją M. Mikutavičių.

Karolina - turtingiausia namo gyventoja. Mergina nuo dalyvių slepia, kad susilaukė sūnaus būdama nepilnametė. "Neslėpsiu, tikrai jaudinuosi. Negaliu pasakyti, kas iškris. Gyvenimas, likus vis mažiau laiko iki finalo, pasikeitė. Tapome labiau šeima. Jaučiame, kad greitai viskas pasibaigs. Visų pirma aš turiu paslaptį, man reikalingas palaikymas ir būsiu dėkinga, jei jo sulauksiu", - kalbėjo Karolina.

Scenoje žiūrovams koncertavo muzikinio projekto „Chorų karai“ nugalėtojai - Kauno Studentiškasis choras.

Po šio ypatingo vakaro dėl galimybės laimėti grandiozinį realybės šou superfinale kovos likę 5 realybės šou dalyviai.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.