Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Namai, kur širdis“ aktorė D.Karaliūtė norėtų leistis į Rytus su bilietu į vieną pusę

„Namai, kur širdis“ aktorė D.Karaliūtė norėtų leistis į Rytus su bilietu į vieną pusę

„Be darbo kalendoriaus vargu ar išsiversčiau“, - bandydama suskaičiuoti visus savo darbus sako serialo „Namai, kur širdis“ aktorė Dovilė Karaliūtė.

D.Karaliūtė po šešias valandas kasdien repetuoja ruošdamasi naujam teatro sezonui, spėja filmuotis reklamoms užsienio rinkai bei rinkti eilėraščius su poezijos skaitymais susijusiam projektui.

Jau antrą sezoną LNK seriale „Namai, kur širdis“ ji vaidina maištingą pagrindinės herojės Vilijos (Jūratė Vilūnaitė) dukrą Agnę, kuriai teko išgyventi tėvų skyrybas. Dar daugiau - ją pribloškia žinia apie tai, kad Arūnas (Jurgis Damaševičius) nėra jos tikrasis tėvas.

D.Karaliūtės tėvai taip pat išsiskyrę, todėl jai Agnės likimas - artimas. Kurdama gimnazistės charakterį aktorė jaučiasi tarsi pati sugrįžusi į mokyklos laikus.

„Vaidinti jauną, sumišusį žmogų, kuris yra apsisprendimų kelyje - įdomu. Juk tai labai žavus ir tuo pačiu sunkus laikas. Jaučiuosi tarsi sugrįžtanti į tam tikrą man jau praėjusį etapą. Galiu permąstyti, ką pati dariau ne taip. Manau, kad jau galiu pažvelgti į tai iš šalies“, - šypsodamasi sakė 25 metų D. Karaliūtė.

„Namai, kur širdis“ serialas ją sudomino savo scenarijumi: „Skaitydama savo herojės liniją dalimis vis nekantraudavau, kuo viskas baigsis, laukdavau tęsinio“.

D.Karaliūtė įsitikinusi, kad vaidinant gyvenimiškoje dramoje personažo ir aktoriaus pasaulėžiūra turi sutapti, o ilgą laiką filmuojantis seriale sunku neprisirišti prie savo herojaus.

„Kiekvienas aktorius prideda dalį savęs, ypač kai tai yra labai žemiškas, gyvenimiškas vaidmuo. Jei filmuojiesi seriale 20 metų, tai gali tapti vos ne tavo gyvenimu. Tačiau net ir trumpesnį laiką įsijautus į tam tikrą charakterį, gali būti sunku jį paleisti, nesvarbu, ar tai buvo seriale, ar teatre, kiekvienas vaidmuo - kaip tavo vaikas“, - palygino aktorė.

Sunkiausia jai buvo skirtis su Renė vaidmeniu spektaklyje „Markizė de Sad“, kurį kaip baigiamąjį Bakalauro darbą rengė su režisieriumi J. Vaitkumi. D.Karaliūtė taip pat filmavosi seriale „Giminės po 20 metų“.

Šiuo metu vos spėjanti suktis naujuose projektuose, jauna aktorė atostogoms šią vasarą skirs lygiai vieną savaitę - per ją ketina palepinti save kelione į Paryžių.

„Noriu tiesiog pajusti šio miesto dvasią - vaikščioti į netradicines vietas, ten, kur lankosi prancūzai, o ne turistai. Nemanau, kad visą dieną prastovėjusi eilėje prie Luvro jausiuosi pabuvusi Paryžiuje“, - įsitikinusi D. Karaliūtė.

Kada nors aktorė norėtų patirti ir tikrą avantiūrą - mažiausiai mėnesiui leistis Rytų kryptimi į kelionę su „bilietu į vieną pusę“.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.