Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujojo LNK sezono laidas Rūta Mikelkevičiūtė ir Giedrė Talmantienė mėnesį filmuos Afrikoje

Naujojo LNK sezono laidas Rūta Mikelkevičiūtė ir Giedrė Talmantienė mėnesį filmuos Afrikoje

„Ši vasara bus įspūdinga kaip niekada, - sako LNK laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. - Leidžiamės į mėnesio kelionę po Zambiją, Tanzaniją ir Zanzibaro salą. Susikrovėme kameras, foto, vaizdo techniką ir parvešime naujam sezonui istorijų, kupinų egzotiškų kelionių įspūdžių“.

Giedrės ir Rūtos komandiruotė į Zambiją - tai organizacijos „Gelbėkit vaikus“ projektas, žurnalistės kurs dokumentinį filmą apie trečiojo pasaulio vaikų gyvenimą.

„Tai filmas, kuris turėtų parodyti, kad Lietuvoje nėra taip liūdna gyventi. Žinau, kad daugelis sakys, kad ir Lietuvoje užtenka savo bėdų, bet mūsų filmo tikslas - edukacinis. Mokysime atjautos, o šiam jausmui nėra sienų“, - pasakojo R. Mikelkevičiūtė.

Po savaitės Zambijoje Giedrės ir Rūtos komandiruotė nusidrieks į Tanzaniją ir Zanzibarą, čia laukia kelionės po nacionalinius parkus, nakvynės palapinėse.

„Reikia melstis, kad liūtas neįslinktų į palapinę, - kvatojasi Rūta. - Laukia išgyvenimai ir nauji potyriai, adrenalinas, tik šiek tiek kitoks nei tiesioginiame eteryje. Apsikrovėme technika, prisipirkome kariškų batų, specialios aprangos džiunglėms - ruošime siužetus „Nuo... iki...“ laidai, kuriuos žiūrovai išvys jau rudenį, naujajame LNK sezone“.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.