Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Nesu tavo nuosavybė!

Nesu tavo nuosavybė!
TV3 pokalbių laidos „Su Nomeda“ svečiai šį vakarą (17 val. 40 min.) diskutuos, kaip dviejų žmonių santykius veikia vienas sudėtingiausių ir sunkiausiai valdomų jausmų — pavydas.

Jaunos, gražios ir veiklios moterys nenusiteikusios sėdėti tarp keturių sienų. Jos bendrauja su įvairiais žmonėmis, nuolat lankosi vakarėliuose, yra visų matomos, žinomos ir geidžiamos.

Kaip į tokį moterų gyvenimo ritmą žvelgia jų sutuoktiniai?

32 metų rašytoja Ugnė Barauskaitė jaučiasi laisva moterimi. Ji turi daug draugų vyrų ir su jais nesivaržydama bendrauja. Su dviem pirmaisiais sutuoktiniais moteris išsiskyrė dėl to, kad jie bandė riboti jos laisvę.

Su trečiuoju vyru U.Barauskaitė nesusituokusi gyvena jau ketvirtus metus. Jei šis iškeltų pavydo sceną, rašytoja nedvejodama trenktų durimis ir išeitų.

„Negaliu mylėti nelaisvėje“, — tikina ji.

Kita pašnekovė — grupės „69 danguje“ narė Ingrida — žavi, seksuali ir pasitikinti savimi. Ištekėjusi ir dukterį auginanti moteris neslepia, kad iš pradžių tarp jos ir vyro būdavo ir pykčių, ir pavydo. Tačiau per kelerius metus santykiai apsišlifavo.

Dabar Ingrida džiaugiasi laiminga santuoka ir dėl to jai nereikia aukoti muzikinės karjeros. Moteris išmoko viską suderinti.

Laidoje savo istoriją papasakos ir viena iš seksualiųjų „O lia lia“ mergaičių — Vaida. Pradėjusi draugauti su Luku ji buvo paprasta ir kukli mergina.

Vaikinas net neįtarė, kad Vaida kada nors fotografuosis erotiškoms kalendoriaus nuotraukoms. Apie tai, kaip pora įveikė santykius kartinusį pavydą — šį vakarą laidoje „Su Nomeda“.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.