Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 Play aplikacija jau pasiekiama ir Android vartotojams

TV3 Play aplikacija jau pasiekiama ir Android vartotojams

Gegužės pradžioje oficialioje „The Mac App Store“ interneto parduotuvėje pasirodžiusi išmaniesiems įrenginiams su iOS sistema pritaikyta televizijos internete programėlė TV3 Play iškart pateko į populiariausiųjų viršūnę tarp nemokamų programėlių kategorijoje Lietuvoje, o mobiliųjų įrenginių su Android operacine sistema vartotojai ėmė aktyviai domėtis, kada pasirodys išmanioji programėlė jų naudojamai platformai. Aktyvių internautų ir televizijos žiūrovų noras buvo išpildytas praėjusią savaitę - birželio 17-ąją: oficialioje „Google Play“ parduotuvėje internete debiutavo TV3 Play aplikacija mobiliesiems įrenginiams su Android.

Šiuo metu jau parsisiųsta maždaug 10 000 išmaniųjų programėlių Android ir iOS platformose. Susidomėjimas šiomis naujienomis auga kasdien.

„Išleidę aplikaciją iOS sistemai, sulaukėme labai daug klausimų, žiūrovai ir internautai aktyviai domėjosi, kada pasirodys TV3 Play aplikacija ir mobiliesiems įrenginiams su Android. Džiaugiamės, kad nemokamą aplikaciją Android sistemą palaikantiems įrenginiams jau galima parsisiųsti iš „Google Play“ parduotuvės internete. Buvo planuota, kad TV3 Play programėlė, skirta Android, bus pasiūlyta vartotojams vasaros viduryje, todėl džiaugiamės, kad naujieną pristatėme jau birželį“, - pasakoja TV3 New Media vadovas Tomas Šakauskas.

„Būdami populiariausiose mobiliosiose platformose galime pasiūlyti savo žiūrovams TV3 Play turinį ne tik įprastose vietose, kur stovi kompiuteris ar televizorius, bet visur, kur tik yra interneto ryšio prieiga“, - tikina T. Šakauskas.

Programėlių adaptacija Lietuvos rinkai seniai buvo televizijos planuose. Adaptuoti jas užtruko pusmetį, programėles kūrė Švedijos mobiliųjų paslaugų kūrėjai „Apegroup“. Vieno didžiausių žiniasklaidos koncernų „Modern Times Group“ valdomiems media kanalams, tarp jų - ir TV3, pasaulyje jau sukurta 19 išmaniųjų programėlių. Lietuva - viena pirmųjų, įdiegusi galimybę norimas televizijos laidas ir filmus žiūrėti išmaniuosiuose įrenginiuose.

Išmaniųjų programėlių Android ir iOS platformose TV3 Play programėlėse įdėtas tas pats turinys, kurį mato televizijos internete TV3 Play žiūrovai. Netrukus išmaniųjų programėlių vartotojus pasieks ir dar viena naujovė - tiesioginės transliacijos.

TV3 nuo šiol ne tik namie, bet ir tavo kišenėje!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.