Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 premjera - tiems, kurie bent kartą rankose laikė plaktuką

TV3 premjera - tiems, kurie bent kartą rankose laikė plaktuką

Šeimos ir švenčių televizijos TV3 eteryje jau sukasi vasariškiausi projektai „Žiūrėk! Geras!“, „Meilės trikampis“, netrukus pasirodys naujos „Ūkininkas ieško žmonos“ ir „Su būda per džiungles“ laidos. Vasara - ne tik pramogų, pasimatymų, kelionių, bet ir namų atnaujinimo metas, todėl jau nuo liepos 13-osios per TV3 - laida apie statybas ir būstą „Statybų TV“.

Šeštadienio rytais 9.00 val. - atsakymai į klausimus: kaip pastatyti maksimalaus energinio naudingumo namą nuo pamatų iki durų rakto, kaip pačiam pasidaryti baldus ar susikurti interjero akcentus, kokios naujausios medžiagų tendencijos bei kaip atrodo profesionalių interjero dizainerių namai.

Vienintelė laida Lietuvoje apie statybas ir būstą - „Statybų TV“ - prie televizijos ekranų kvies visus, kurie bent kartą savo rankose laikė plaktuką. „Pirmą kartą Lietuvoje žiūrovai pamatys kaip tinkamai pasistatyti A+ energinio naudingumo klasės namą ir kaip susimažinti to namo eksploatacijos sąnaudas. Sužinoti statybų subtilybes bus pravartu kiekvienam, kurį užgriuvusi remonto našta ar statybų maratonas“, - sako laidos vedėja, dizainerė, auksinių rankų savininkė Agnė Šukštulytė.

Ji TV3 žiūrovams parodys, kaip pasigaminti trūkstamą baldą ar interjero detalę iš tų medžiagų, kurias galite rasti namie, kaip prikelti daiktus naujam gyvenimui, kaip pasigaminti - lengvai ir pigiai, kad ir rašomąjį stalą, o geriausi Lietuvos interjero dizaineriai ir jų darbai įkvėps atsinaujinti aplinką.

„Statybų TV“ skatins mąstyti ekologiškai - pagrindinis kūrėjų principas: kam išmesti, jei tu gali sumaniai rekonstruoti.

„Statybų TV“ - nuo liepos 13-osios šeštadieniais 9.00 val. tik per TV3!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.