Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ekrane — šokių pamokos

Ekrane — šokių pamokos
Žmonės, diskotekose nevikriai kraipantys apatines kūno dalis, įsitikinę, kad šoka. Tačiau tie judesiai su tikrais šokiais dažniausiai neturi nieko bendra.

Norintys iš tiesų išmokti šokti turėtų šį vakarą 19 val. 30 min. įsijungti TV3 laidą „Puikusis šou“, kurią veda Vytautas Šapranauskas ir Arūnas Sakalauskas. Joje pasirodys šokių centro „Dileksa“ šokėjai. Žiūrovai galės pasigrožėti valsu, tango, džaivu ir gatvės šokių kompozicijomis.

Talentų konkurse dalyvaus septyniolikmetė Eglė iš Kauno. Ji laidos vedėjus mokys megzti ir gros L.van Beethoveno kūrinius.

O Seimo narė, Nepriklausomybės akto signatarė Rasa Juknevičienė apie politiką kalbės linksmai ir rimtai.

Laidoje susitiksime ir su realybės šou „Dangus II“ nugalėtoju Justu. Jis papasakos, kaip pakeitė jo gyvenimą televizija.

Nepraleisti laidos turėtų ir grupės „69 danguje“ gerbėjai. „Puikiajame šou“ — šios grupės dainos premjera ir pokalbis su grupės prodiuseriu Egmontu Bžesku.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.