Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Laida „Sportuok su mumis“ ieško lieknėti pasiryžusių drąsuolių

Laida „Sportuok su mumis“ ieško lieknėti pasiryžusių drąsuolių

Naujasis TV3 sezonas - jau netrukus, todėl sveiką aktyvią gyvenseną propaguojanti laida „Sportuok su mumis“ pradeda žmonių, pasiryžusių atsikratyti nereikalingų kilogramų, paieškas. Du herojai, vyras ir moteris, 120 dienų sportuos su geriausiais sporto ir sveikatingumo klubo treneriais, laikysis dietologų specialiai jiems sudaryto mitybos plano ir savo pavyzdžiu pasistengs parodyti, kad sveikas gyvenimo būdas daro stebuklus.

„Svorio metimą daugelis įsivaizduoja kaip košmarą: sunkios treniruotės, griežta dieta ir jokių linksmybių. Mes, laidos „Sportuok su mumis“ komanda, bandysime paneigti šį mitą. Esame įsitikinę, kad sportuoti yra smagu, tik reikia tai daryti tinkamai, tada ir rezultatai yra žymiai geresni“, - sako laidos vedėja sporto aistruolė Vlada Musvydaitė-Baranauskienė.

„Sportuok su mumis“ ir TV3 sporto žinių vedėja, auginanti du vaikus, žino, kiek valios pastangų ir motyvacijos reikia turėti siekiant atsikratyti antsvorio. Moteris tikisi, kad iš kandidatų būrio pavyks atrinkti tuos žmones, kurie nebijo iššūkių ir yra pasiryžę pasistengti dėl savo svajonės būti lieknesni ir sveikesni.

„Norime, kad laidos dalyviai taptų herojais, kurie savo pavyzdžiu įkvėptų ir kitus. Pradėti keisti gyvenimo būdą visada yra sunku, bet žinojimas, kad tave stebi tūkstančiai akių, yra geriausia motyvacija nesustoti pusiaukelėje. Laidos dalyvių laukia tikrai naudinga patirtis: nemokamos treniruotės su profesionaliais treneriais, dietologų ir kitų sveikatos specialistų konsultacijos, smagus laisvalaikis, įvairios pramogos“, - intriguoja V. Musvydaitė-Baranauskienė.

Norintieji tapti laidos „Sportuok su mumis“ herojais kviečiami suskubti pildyti anketą TV3 televizijos tinklalapyje. Dalyvių atranka įvyks rugpjūčio 8 dieną. Du atrankos laimėtojai, vyras ir moteris, nuo naujojo TV3 sezono, kurio startas jau rugsėjį, iki pat Šv. Kalėdų sieks pagrindinio tikslo - atsikratyti nereikalingų kilogramų, ir savo patirtimi dalinsis su televizijos žiūrovais.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.