Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujame TV3 Play projekte krepšinio ekspertais taps vaikai

Naujame TV3 Play projekte krepšinio ekspertais taps vaikai

Žinomiausia televizija internete TV3 Play internautams kasdien suteikia galimybę stebėti TV3, TV6, TV8 televizijų programas jiems patogiu laiku, siūlo tiesiogines transliacijas, specialius siužetus iš televizijos laidų kūrimo užkulisių, o jau nuo šio pirmadienio, liepos 22-osios, visų, belaukiančių Europos vyrų krepšinio čempionato, dėmesiui - specialus TV3 Play projektas „Mažieji krepšinio ekspertai“.

Kaip „EuroBasket 2013“ kovų laukia mažieji žiūrovai? Ką jie žino apie mūsų šalį garsinančius krepšininkus? Nuo šios dienos TV3 Play eteryje jau galima išgirsti pirmąsias - nuoširdžias − vaikų mintis.

„Vaikams, kurie jau moka kalbėti, TV3 Play eteryje uždavinėjami klausimai apie krepšinį. Klausimai susiejami su Lietuvos rinktinės gyvenimo įvykiais. Pavyzdžiui, jei Robertas Javtokas pasitempė koją, vaikų klausiama visko apie traumas. Jeigu treneris atkabino Darjušą Lavrinovičių, vaikų prašoma pasvarstyti - geras ar blogas toks trenerio sprendimas? Kaip treneriais būdami pasielgtų mažieji? Vaikai nuoširdžiai sako tai, ką mano, parodo savo emocijas“, - apie projektą pasakoja TV3 Play kūrybinė grupė.

„Mažieji krepšinio ekspertai“ - tai dviejų minučių trukmės laidelės, kurias TV3 Play žiūrovai matys kelis kartus per savaitę. Laidelių dažnumą lems nauji įvykiai rinktinės gyvenime. Pastaruosius nuolat seka ir mažuosius krepšinio ekspertus kalbina TV3 laidų vedėjas sporto komentatorius Mindaugas Rainys.

„Šis projektas gražus tuo, kad apie visų dievinamą krepšinį kalbamės su tais, kurie visada išlieka objektyviausi - su vaikais. Prieš kameras jie, kaip ir visose gyvenimiškose situacijose, išlieka tokie nuoširdūs ir paprasti, kad tiesiog neįmanoma nesižavėti jų įžvalgomis“, - sako M. Rainys.

„Nors sakoma, kad televizijoje sunkiausia dirbti su vaikais ir gyvūnėliais, nes jie neprognozuojami, čia mažieji savo darbą atlieka puikiai, nuoširdžiai ir smagiai. Geras emocijas garantuoju. Keletas vaikų spėliojo kiek taškų galima gauti pataikius dvitaškį ir tritaškį - teko išgirsti, kad ir 30, ir 20, ir 7. Paklausus, kas yra geriausias krepšininkas, išgirdau, kad tai Nerijus. Kas tas Nerijus − iki šiol nežinau, bet jei vaikas sako, kad jam jis geriausias, ginčytis negalima. Beje, beveik visi vaikai pranašavo, kad Europos krepšinio čempionate lietuviai bus pirmi“, - pasakoja M. Rainys.

„Mažieji krepšinio ekspertai“ - jau TV3 Play eteryje. Visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovės „Spinter tyrimai“ šių metų gegužės 6−30 dienomis atlikto televizijos žiūrovų tyrimo duomenimis, TV3 Play yra žinomiausia televizija internete.

Specialus projektas „Mažieji krepšinio ekspertai“ - tik per TV3 Play!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.