Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Į televizijos eterį I. Jankauskaitė sugrįžo pavydėtinai sulysusi ir išgražėjusi

Į televizijos eterį I. Jankauskaitė sugrįžo pavydėtinai sulysusi ir išgražėjusi

Penktadienį sostinės Teatro arenoje buvo nufilmuotos pirmosios LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ perklausos, kuriose dalyvavo visi penki mokytojai bei vedėjų duetas. Šiais metais televizijos projektą veda Rolandas Vilkončius ir aktorė Inga Jankauskaitė.

„Inga, esu be galo laimingas, kad sutikai su manimi vesti šį projektą“, - savo ilgametę „Žvaigždžių duetų“ partnerę nuoširdžiai pasveikino R. Vilkončius.

Žavingoji I. Jankauskaitė į LNK grįžo po ilgos pertraukos. Išėjusi motinystės atostogų ji kuriam laikui buvo pasitraukusi iš televizijos ir buvo atsidavusi šeimai. Tačiau pernai aktorė sugrįžo į eterį - vedė kitą muzikinį projektą konkurenciniame kanale.

Šį rudenį aktorė grįžo dirbti su savo ilgamečiu scenos partneriu R. Vilkončiumi. Ir grįžo pastebimai išgražėjusi bei pavydėtinai sulysusi.

Aklosiose perklausose dalyvavo ir visi penki „Lietuvos balso“ mokytojai, drauge atlikę muzikinio projekto himną. Su Katažina Niemycko, Merūnu Vitulskiu, Donatu Montvydu ir Inga Valinskiene uždainavo ir šoumenas, buvęs politikas Arūnas Valinskas.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.