Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Gediminas Juodeika užkluptas tranzuojant

Gediminas Juodeika užkluptas tranzuojant

„Nusibodo rutina - palikau žmoną, vaikus, šunį ir nusprendžiau nuvažiuoti prie jūros“, - TV3 žiūrovams trečiadienį prisipažins greitkelio Kaunas-Klaipėda prieigose sutiktas laidų vedėjas Gediminas Juodeika.

„Aišku, galėjau sėsti į automobilį ir po kelių valandų jau maudyčiausi Baltijos jūroje, tačiau nusprendžiau išbandyti save, pažiūrėti, ar galiu susidoroti su neeiliniu iššūkiu. Pasiėmiau kuprinę, būtiniausių daiktų ir patraukiau stabdyti pakeleivingų mašinų“, - jau rytoj, liepos 24-ąją, 19.50 val. TV3 vasaros laidos „Žiūrėk! Geras!“ žiūrovams kalbės G. Juodeika.

Netrukus paaiškės, kad laidos herojus neturi nė cento. Net kavos pakelės užeigoje G. Juodeika mėgins gauti nemokamai! Ar jam pavyks numalšinti troškulį ir alkį už dyką? Ką užkandinės darbuotojams pažadės G. Juodeika mainais į puodelį karštos kavos?

Kelionė link jūros G. Juodeikai bus netikėta ir kupina išbandymų. Daugybę kilometrų teks eiti pėsčiomis. Ar pavyks laidos herojui pasiekti jūrą?

Žvaigždžių nuotykiai ir linksmiausi namų vaizdeliai - jau šį trečiadienį 19.50 val. TV3 laidoje „Žiūrėk! Geras!“ su Džiugu Siaurusaičiu ir Dileta Meškaite.

„Žiūrėk! Geras!“ - pirmadieniais−ketvirtadieniais 19.50 val. tik per TV3!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.