Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kovoti su antsvoriu padėjo futbolas

Kovoti su antsvoriu padėjo futbolas
Storuliai jau išbandė savo ištvermę lipdami į dangoraižį, lenktyniaudami baidarėmis, dviračiais, traukdami vežimus, kuriuose sėdėjo priešininkų komandos nariai, bėgdami nešini sunkiais kibirais su vandeniu.

Penktoje LNK laidoje „XXL“ šį vakarą (20 val. 30 min.) atkakliai su antsvoriu kovojančių dalyvių laukia dar vienas netikėtas išbandymas - futbolas.

Kiekviena komanda gavo po du profesionalius „Žalgirio“ komandos žaidėjus. Rengėjai leido rinktis, ir moterys susipešė dėl Eimanto Poderio. Jis žaidė Lietuvos rinktinėje ir yra daugkartinis Lietuvos čempionas.

Dar komandoms padėjo Anatolijus Ostapas ir Julijanas Bursakas - Moldavijos čempionai. Prie jų prisidėjo ir Lietuvos čempionas Vidmantas Lemežis.

Rungtynėms teisėjavo „Žalgirio“ klubo trenerio asistentas, Lietuvos čempionas Mindaugas Čiapas.

Neišvengė traumų

Čia, kaip ir daugelyje kitų rungčių, rezultatu 5:4 vėl nugalėjo mėlynųjų komanda. Bet jie prasčiau mušė 11 metrų baudinius. Įspūdingai įvarčius mušė mėlynųjų atstovai Gediminas bei Donatas ir raudonųjų - Alvydas.

Nugalėtojų mėlynųjų laukė prizas - futbolo kamuolys su visų žalgiriečių parašais ir firminiai „Žalgirio“ marškinėliai.

Buvo ir traumų. Mėlynųjų atstovas Donatas susižalojo meniską, o raudonųjų atstovė Jolanta gindama vartus susilaužė riešą. Atkakli ir užsispyrusi moteris dėl traumos atsisakė lengvatų ir toliau dalyvaus šou.

Per rungtynes paaiškėjo, kad laidos vedėja Jurgita Tvarijonaitė yra aistringa futbolo gerbėja. Neatsispyrę merginos žavesiui žalgiriečiai jai taip pat padovanojo kamuolį su autografais.

Kartėlio ašaros

Pralaimėjusios raudonųjų komandos žaidėja Jelena apsiverkė. Tik vėliau paaiškėjo, kad ne tik dėl pralaimėjimo, o kad tą dieną ją lydėjęs sūnus negaus apsivilkti „Žalgirio“ uniformos. Teisėjas pajuokavo, kad už bučinį padovanos ir jai marškinėlius. Ko nepadarysi dėl sūnaus...

Daug aistrų kilo tuomet, kai Jurgita sukvietė abi komandas į atsisveikinimo kambarį. Vedėja įspėjo, kad kai kurie storuliai įtartinai greitai meta svorį. Jei gydytojai kitą savaitę po tyrimų nustatys, kad badaujama, tas narys be perspėjimo paliks šou.

Ginčai po filmavimo netilo dar porą valandų. Po savaitės dalyvių laukia kitas tyrimas.

Šią savaitę daugiausia svorio numetė raudonasis Alvydas - 4,2 kg ir mėlynoji Meilutė - 4 kg. Trečiojoje vietoje - raudonasis Irmantas - 3,4 kg. Alvydas kol kas yra šou lyderis. Jis jau numetė 18 kilogramų.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.