Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Vienam lietuviui - proga pristatyti lietuvišką virtuvę ir surengti kviestinę vakarienę Maskvoje

Vienam lietuviui - proga pristatyti lietuvišką virtuvę ir surengti kviestinę vakarienę Maskvoje

Žiniasklaidos holdingas Baltic Media Alliance ir kanalas REN Lietuva naujame televizijos sezone paruošė žiūrovams malonią staigmeną. Jau rugsėjį tarptautiniame projekte „Kviestinė vakarienė“ dalyvaus Lietuvos ir Estijos gyventojai, jie gamins skaniausius patiekalus ir stebins Maskvą.

„Kviestinė vakarienė - tai kulinarinė laida. Dalyvių užduotis ne tik pagaminti skanią vakarienę, bet ir sukurti jaukią aplinką savo svečiams, pasirūpinti įdomia pramoga. Rudenį laidoje pasirodys dalyviai iš Lietuvos bei Estijos. Šiuo metu vyksta finaliniai atrankos etapai, po kurių paaiškės, kas vyks į Rusijos sostinę.

„Laukia išties nelengvas darbas, nes iš beveik šimto žmonių, reikia pasirinkti vieną, kuris važiuos į Maskvą ir ten pristatys mūsų šalies virtuvę. Taigi komisijai teks nemaža atsakomybė, bet neabejoju, kad su šia užduotimi jie puikiai susitvarkys. Juk Lietuvos virtuvė iš tiesų viena geriausių. Smagu, kad Lietuvos gyventojai noriai dalyvauja atrankoje ir siunčia anketas, o sprendžiant iš patiekalų įvairovės mes tikrai mėgstame gaminti“ - apie kanalo REN Lietuva projektą pasakojo žiniasklaidos holdingo Baltic Media Alliance generalinė direktorė Jolanta Butkevičienė.

Jau greitai turėtų paaiškėti, kas nugalėjo atrankoje, o rugpjūčio pabaigoje bus surengtos smagios palydėtuvės.

Surengti vakarienę, priimti svečius - tai savotiškas menas, kurį ne kiekvienas yra įvaldęs, tam reikia ir fantazijos, ir išradingumo.

„Kviestinė vakarienė“ suteikia puikią progą „pasižvalgyti“ po kitų žmonių namus, pamatyti kaip tą daro jie ir galbūt pritaikyti ką nors sau. „Kviestinė vakarienė“ - tai laida, kur svarbiausias yra nuoširdus ir kasdieniškas bendravimas gaminant bei patiekiant maistą.
Kas gali būti gražiau šiais laikais, kai aplinkui tik skandalingos "naujienos“ ir kivirčai. Manau, kad laikas prisiminti gražius dalykus. Pamiršome, kad reikia eiti vieniems pas kitus į svečius, pamiršome, kaip serviruoti stalą laukiant draugų, nebesugalvojame, ką jiems pagaminti skanaus, kaip pradžiuginti svečią. Užsidarę savo namuose prarandame laiką. Laida „Kviestinė vakarienė“ - tai geriausia teigiamos energijos skleidėja“ - pasakoja dainininkė ir aktorė Donalda Meiželytė.

Jai pritaria vieno restorano Kaune savininkas Gediminas Juodeika: „Žiūrėdamas laidą „Kviestinė vakarienė“ atrandu ne tik skanių receptų, kuriais galiu pasipuikuoti prieš savo žmoną, bet ir pamatau malonų bendravimą, linksmus žmones kurie mane įkvepia būti linksmesniu ir geresniu savo artimiems žmonėms. Tai laida kuri dar kartą įrodo, kad nepaisant amžino skubėjimo ir lėkimo būtina rasti laiko ir pabūti su savo artimaisiais bei draugais,“ - sako G. Juodeika.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.