Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Lietuvos rinktinės kontroliniai mūšiai - tiesiogiai tik per TV3

Lietuvos rinktinės kontroliniai mūšiai - tiesiogiai tik per TV3

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė galanda ginklus prieš rugsėjo 4-22 dienomis Slovėnijoje vyksiantį Europos čempionatą. Šių pirmenybių laukia visa Lietuva. Mūsų šalies nacionalinės komandos kovas Europos vyrų krepšinio čempionate tiesiogiai transliuos TV3 televizija ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas. Tik TV3 eteryje jau nuo šio pirmadienio, rugpjūčio 5-osios, žiūrovų laukia ir Lietuvos ekipos kontrolinės rungtynės.

Lietuviai nuo rugpjūčio 5-osios iki rugsėjo 1-osios sužais dvylika draugiškų dvikovų. Jono Kazlausko auklėtiniai savo žaidimą šlifuos per mačus su Belgija, Švedija (su šių šalių rinktinėmis grumsis po du kartus), Makedonija, Suomija, Rusija, Čekija, Italija, Graikija, Bosnija ir Hercegovina bei Gruzija.

Visos šios komandos dalyvaus „EuroBasket 2013“. Makedonai ir bosniai kartu su lietuviais žemyno pirmenybėse kovos B grupėje. Joje taip pat rungtyniaus serbai, juodkalniečiai ir latviai.

Kontrolinėse dvikovose mūsų šalies krepšininkai neatskleis visų kozirių, nesivers per galvą, kad žūtbūt laimėtų visas rungtynes, tačiau bus be galo įdomu stebėti Lino Kleizos, Jono Valančiūno, Donato Motiejūno, brolių Darjušo ir Kšyštofo Lavrinovičių, Manto Kalniečio, Martyno Pociaus ir kitų žaidėjų pasirodymą. Krepšinio aistruoliai nekantrauja išvysti, kaip pasikeis rinktinės veidas, kai į ją po ilgos pertraukos grįžo vienas geriausių Europos trenerių J. Kazlauskas.

Lietuvos komandos rungtynes komentuos Robertas Petrauskas.

Kitų ekipų, žaisiančių Europos čempionate, rungtynes rodys „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

Lietuvos rinktinės kontrolinės rungtynės:

Rugpjūčio 5 d. 19.15 val. - su Belgija (Kėdainiuose), 6 d. 19.15 val. - su Belgija (Kaune), 12 d. 19.15 val. - su Švedija (Panevėžyje), 14 d. 19.15 val. - su Švedija (Panevėžyje), 17 d. - su Makedonija (Skopjėje), 21 d. 19.20 val. - su Suomija (Vilniuje), 22 d. 19.20 val. - su Rusija (Vilniuje), 23 d. 19.20 val. - su Čekija (Vilniuje), 27 d. - su Italija (Atėnuose), 28 d. - su Graikija (Atėnuose), 29 d. - su Bosnija ir Hercegovina (Atėnuose), rugsėjo 1 d. 19.00 val. - su Gruzija (Kaune).

Lietuvos rinktinės kontroliniai mūšiai - nuo rugpjūčio 5 dienos tiesiogiai tik per TV3!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.