Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Paaiškėjo pirmoji kulinarinio šou „Skonis“ teisėja

Paaiškėjo pirmoji kulinarinio šou „Skonis“ teisėja

Rudenį LNK eteryje startuos JAV didelio populiarumo sulaukęs kulinarinis šou „Skonis“. Viena iš laidos teisėjų taps Agnė Jagelavičiūtė. Šią informaciją DELFI patvirtino laidos prodiuseris Laurynas Šeškus.

„Aš, kaip ir daugelis žmonių, esame jos kulinarinės knygos fanai, kulinarinio blogo skaitytojai, jos grožio vertintojai. Manau, kad ji yra tikrai charizmatiška persona. Su visišku pasimėgavimu galėčiau prisiminti kelis receptus iš Agnės blogo. Ji iš tiesų nusimano apie maistą, o mes rinkomės profesionalus“, - kalbėjo žinomas prodiuseris.

A. Jagelavičiūtė visuomet garsėjo aštriais pasisakymais, ar skandalingais poelgiais. Tačiau L. Šeškus tikino tame nematantis jokių problemų: „Aš nežinau, ar televizijoje būna kitaip. Jeigu pastebėjote, dažniausiai tie žmonės, kurie kalba atvirai ir tiesiai yra labiau vertinami nei tie, kurie nekalba atvirai ir tiesiai.“

„Skonis“ yra naujas inovatyvus kulinarinis konkursas, kuriame šešiolika varžovų - nuo profesionalių šefų iki mėgėjų - ruošia patiekalus, kurie turi sužavėti keturis garsiausius šefus. Tačiau skirtumas tas, kad visi patiekalai ragaujami aklai. Tai ne dar vienas kulinarinis šou. Tai - realybės šou, kuriame drama maišosi su komedija.

Lietuvoje jau paskelbta atranka į projektą. Dalyvio anketą galima užpildyti čia.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.