Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Prieš srovę“ naujajame TV3 sezone stebins pokyčiais

„Prieš srovę“ naujajame TV3 sezone stebins pokyčiais

Naujame TV3 sezone - naujos spalvos. Atsinaujinusi rudenį į eterį sugrįžta ir žiūrovų ne vienus metus mėgstama publicistikos laida „Prieš srovę“ su žurnaliste Audre Kudabiene priešakyje.

„Dirbdami gauname kalnus žiūrovų laiškų. Juose - skundai, nuoskaudos, prašymai padėti kovojant su neteisybe. Žinoma, laiškuose ir daug dėkingumo, kai mūsų, ar ne tik mūsų, dėka negandos pasitraukia. Šįkart sezono pradžios proga nusprendėme sukurti laišką savo žiūrovams“, - sako laidos „Prieš srovę“ prodiuseris Gintaras Kudaba ir laidos vedėja A. Kudabienė.

„Gyvensime ir toliau kartu! Džiaugiamės TV3 televizijos dėka galėdami būti su jumis, - į žiūrovus kreipiasi „Prieš srovę“ komanda. − Dar geresnė naujiena: laida naujajame TV3 sezone - dvigubai ilgesnė! Tampame publicistikos žurnalu, kuriame kiekvieną savaitę lauks du arba trys aktualūs reportažai“, - pokyčius vardija „Prieš srovę“ kūrėjai.

Į laidos komandą bemaž po 12 metų grįžta žurnalistė Vesta Grainienė, pastaruoju metu dirbusi su kitais TV3 projektais. „Šios žurnalistės, publicistės karjera prasidėjo kaip tik kartu su mūsų laidos kūrimu“, - pasakoja G. Kudaba.

Beje, „Prieš srovę“ komandoje - tai ne vienintelis pokytis. „Tapome „turtingesni“ dar dviem žurnalistais“, - džiaugiasi A. Kudabienė. Žinoma, pagrindiniai TV3 laidos tikslai išliks tokie patys: demaskuoti neteisybę, padėti paprastam žmogui, įkliuvusiam į valdininkų abejingumo ir įstatymų spąstus, kartu džiaugtis Lietuvos žmonių pergalėmis.

„Naujajame TV3 sezone „Prieš srovę“ - laiko išmėgintas publicistikos žurnalas apie mūsų visų gyvenimą kartu. Viena valanda žiūrovų dėmesio kiekvieną savaitę - mums pati svarbiausia. Mes, bene dešimties žmonių kūrybinė grupė, darysime viską, kad ši valanda būtų įdomi ir prasminga“, - žada Audrė ir Gintaras Kudabos.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.