Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Atsinaujinusios TV3 laidos herojų tikslai - tilpti į mėgstamas kelnes ir tobulas pilvo presas

Atsinaujinusios TV3 laidos herojų tikslai - tilpti į mėgstamas kelnes ir tobulas pilvo presas

Naujame TV3 sezone - naujos spalvos. Jau šį rudenį kartu sportuosime su Vlada Musvydaite ir trokštančiais gyvenimo pokyčių. TV3 laidos „Sportuok su mumis“ naujo sezono startas jau paskelbtas - juo tapo laidos herojų atranka. Į kvietimą iki žiemos švenčių drauge sportuoti, keisti gyvenimo būdą, lieknėti ir tvirtėti atsiliepė per šimtą įvairaus amžiaus ir sudėjimo žmonių.

Buvo atrinkti 23, kurie, nepabūgę karščiausios vasaros dienos, atvyko į sporto ir sveikatingumo klubą, dalinosi savo istorijomis ir kovojo dėl galimybės tapti laidos herojais. Laidos vedėja Vl. Musvydaitė džiaugėsi matydama, kad žmonės iš tiesų rūpinasi savo sveikata ir jaučia didelį poreikį judėti, būti aktyvesni. Pasak jos, kilogramai ar antsvoris nebuvo pagrindinis atrankos kriterijus. Patyrę sporto ir sveikatingumo klubo treneriai Tadas Pocius ir Laura Sidaraitė-Michailova vertino atrankos dalyvių nusiteikimą, motyvaciją ir siekiamų tikslų realumą.

„Buvo labai sunku atrinkti laidos herojus, nes visų akyse matėme ugnelę ir didelį norą keistis. Mane ypač sujaudino vieno iš dalyvių istorija apie tai, kad būdamas paauglys, dėl per didelio svorio nebuvo įleistas į karuselę. Atrodytų, tik smulkmena, bet iš tiesų, nesirūpindami savimi gyvenime prarandame daug malonumų“, - po atrankos kalbėjo laidos vedėja.

Profesionalių trenerių sprendimu, atrankos nugalėtojais tapo 19-metė studentė iš Švenčionėlių Gintarė Rudinskytė ir dviejų vaikų tėtis, 35 metų pasienio pareigūnas, vilnietis Giedrius Krilavičius. Dar vienam dalyviui, 47 metų šachmatų entuziastui Sauliui Stropui iš Šiaulių buvo suteikta papildoma galimybė pagal trenerio parengtą programą sportuoti savarankiškai ir visiems skeptikams įrodyti, kad keisti gyvenimo būdą niekada nevėlu.

S. Stropus prisipažino, kad kartu su atrankos dalyviais atlikta treniruotė buvo pirmoji jo gyvenime. Vyriškis pažadėjo, kad nuo šiol jis bus dažnas sporto klubo lankytojas. G.Rudinskytė į filmavimą atsivežė šortus, kuriais dar prieš metus puošdavosi, o dabar jie guli giliausiame spintos kampe.

„Vos per metus laiko priaugau labai daug svorio. Pradėjau studijuoti, persikrausčiau į Vilnių, o ir naktiniai užkandžiavimai bandelėmis su saldžiu kondensuotu pienu padarė savo darbą. Noriu sau patikti ir paplūdimyje be gėdos vilkėti maudymosi kostiumėlį. Žinau, kad galiu tą pasiekti“, - sakė G. Rudinskytė.

G.Krilavičius savo sveikata susirūpino tada, kai persikraustė gyventi į penktą daugiabučio aukštą. Jaunas vyras jau po kelių palypėjimų laiptais pradėdavo dusti. Atsikratęs žalingų įpročių, pradėjęs sveikiau maitintis jis savarankiškai sulieknėjo 15 kilogramų, tačiau vis dar nėra patenkintas tuo, ką mato veidrodyje.

„Iš pažiūros neatrodau labai stambus ar neproporcingas, tačiau labai noriu šį, aplink liemenį apsivijusį gelbėjimosi ratą paversti tobulu pilvo presu. Noriu, kad mano kūnas būtų tvirtas, jį puoštų ne lašinukai ir kabanti oda, o raumenys“, - savo tikslais dalijosi G. Krilavičius.

„Sportuok su mumis“ - jau rugsėjį naujajame TV3 sezone!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.