Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Į TV3 eterį sugrįžta policijos darbo realybės drama

Į TV3 eterį sugrįžta policijos darbo realybės drama

Naujame TV3 sezone - naujos eterio spalvos, kurias televizija kviečia atrasti kartu. Rudenį TV3 premjerų gretose - ir legendinė, į TV3 eterį sugrįžtanti policijos darbo realybės drama „Farai“.

Jau rugsėjį „Farų“ žiūrovai turės unikalią galimybę ne tik išvysti kasdienį pareigūnų gyvenimą, bet ir įsitikinti, kad už nusižengimus baudžiama, net sudėtingiausi nusikaltimai - atskleidžiami, kad svaigalai tampa dažniausia nelaimių priežastimi, o viešosios tvarkos taisyklės yra privalomos visiems. TV3 premjeros siužetuose pareigūnai ne tik baus, drausmins, bet ir skubės padėti bėdos ištiktiems piliečiams.

„Jūs dalyvausite specialiuose reiduose, ieškosite narkotinių medžiagų, kontrabandos, išgirsite realių ir praktiškų patarimų, kaip išvengti vienos ar kitos nelaimės. Tai ne tokia laida, kuri mėgaujasi kriminalais. Mūsų tikslas - iš arti parodyti policijos misiją, parodyti, kad nepaisant policijos streikų ir skambių šūkių, pareigūnai sunkiai dirba. Norime įrodyti, kad nors šūkaujama, neva nusikalstamumas klesti nežabojamas, jis vis dėlto intensyviai tramdomas“, - pasakoja laidos „Farai“ prodiuseris Justinas Milušauskas.

TV3 žiūrovai turės unikalią galimybę matyti įvykių suvestinę iš visos Lietuvos. Operatoriai dirba Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Druskininkuose, Mažeikiuose, Jonavoje ir kituose miestuose, pagal galimybes atskleisdami ten esančių pareigūnų darbo pobūdį, gyventojų charakterį, nusikalstamų veikų pobūdį ir mastą. Šio sezono išskirtinis akcentas - daugiau dėmesio skirti profesionaliai savo darbą atliekančiam pareigūnui. Pareigūnai per daugelį darbo metų kartu su laida yra tapę tikrais šalies herojais ir sektinu pavyzdžiu jaunimui, pradedantiems tarnybą studentams.

„Farų“ siužetuose TV3 žiūrovai ne tik matys ekstremaliai greitus sprendimus ir veiksmus, sekant karštomis nusikaltėlių pėdomis, bet ir gaus praktiškų patarimų, kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje, kad galėtų išvengti skaudžių pasekmių. „Kiekvienoje laidoje stengsimės informuoti, kokios baudos sulaukė nusikalstamą veiką įvykdęs asmuo, kas dar labiau sustiprins prevencinę laidos naudą“, - pasakoja kūrėjų komanda.

Pagalbos ranką naujajame TV3 sezone ties ne tik „Farai“, bet ir „Grožio chirurgai“, „TV Pagalba“, lietuviškų serialų mėgėjus kartu leisti vakarus kvies „Moterų laimė“, „Pasmerkti 2“, „Motina ir du sūnūs“, palaikyti Lietuvos rinktinę skatins „EuroBasket 2013“, juokins „Humoro grandų šou“, drauge gamins „Beatos virtuvė“, pikantiškiausias naujienas skaičiuos „Žvaigždžių dešimtukas“, o įspūdingiausius muzikinius pasirodymus dovanos „Romeo ir Džiuljeta“ bei antrasis „X Faktoriaus“ sezonas.

Premjera „Farai“ - jau rugsėjį naujajame TV3 sezone „Mano TV3. Gera kartu!“


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.