Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LNK eteryje - nauja kasdieninė laida „Kamuolys apvalus“ su Tomu Langviniu

LNK eteryje - nauja kasdieninė laida „Kamuolys apvalus“ su Tomu Langviniu

Artėjant Europos krepšinio čempionatui, vyksiančiam Slovėnijoje, LNK televizija savo žiūrovams rengia kasdienę karščiausių žinių iš čempionato laidą „Kamuolys apvalus“. Ją rengs ir su žiūrovais tiesiai iš Slovėnijos sveikinsis LNK sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis. LNK eteryje „Kamuolys apvalus“ pasirodys jau antradienį 19.25 val., iškart po žinių, ir bus rodoma kasdien.

Mėnesiui į komandiruotę Slovėnijoje kartu su operatoriumi išvykstantis vedėjas neslepia jaudulio: „Šiai laidai ruošiuosi jau du mėnesius - skaitau Slovėnijos žiniasklaidą, domiuosi, kas jiems aktualu, kas juos neramina, kas džiugina, kaip jie apskritai ketina pasitikti šį čempionatą“, - entuziastingai vardina T. Langvinis. Anot vedėjo, laida bus ne vien tik sportinė, ja bus bandoma perteikti Slovėnijoje tvyrančią Europos krepšinio čempionato dvasią, kurią kurs ne tik patys krepšininkai, bet ir vietiniai gyventojai, aistruoliai, apsauga, policija, visa vietinė aplinka.

„Bus įdomu stebėti, kaip patys slovėnai vertina šį čempionatą: ar tai jiems didelis įvykis, ar jie ketina dalyvauti varžybose, kiek tikisi iš to uždirbti ir panašiai. Tas miestelis, kuriame pradės žaisti lietuviai, yra ledo ritulio miestelis, o krepšinis iki šiol ten buvo menkai populiarus“, - pasakoja Tomas. Anot jo, visa tai ir dar daugiau galės išvysti „Kamuolys apvalus“ žiūrovai.

Kadangi į Slovėniją nuvyks anksčiau nei pati rinktinė, Tomas atskleidžia, kad pirmosios laidos, dar neprasidėjus čempionatui, bus skirtos mūsų krepšininkams - žiūrovai turės galimybę išvysti visą pasiruošimą - nuo atvykimo iki pirmųjų rungtynių.

„Nežinau kaip rinktinė, bet mes su operatoriumi nusiteikę parvežti medalius, - juokiasi Tomas, - būsime ten iki pat finalo.“ T. Langvinis teigia, kad be profesionalių siužetų žiūrovai taip pat išvys ir reportažus apie pačią šalį, kur vyks Europos krepšinio čempionatas: „Arena kalnų fone atrodo pritrenkiančiai. Stengsimės parodyti visa tai ir dar daugiau. Noras padaryti gerą laidą - didžiulis“.

„Kamuolys apvalus“ LNK eteryje jau nuo rugsėjo 2-osios, 19.25 val. iškart po žinių.


Zaliukas September 01 2013 1,348 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.