Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Lietuvių rinktinės kovos - tiesiogiai ne tik per televizorių, bet ir išmaniuosiuose įrenginiuose

Lietuvių rinktinės kovos - tiesiogiai ne tik per televizorių, bet ir išmaniuosiuose įrenginiuose

TV3 eteryje visą rugpjūtį žiūrovai stebi tiesiogiai transliuojamas Europos vyrų krepšinio čempionato draugiškas rungtynes. Didžioji naujo TV3 sezono „Mano TV3. Gera kartu!“ šventė prasidės rugsėjo 4-ąją - nuo šios dienos televiziją užvaldys „EuroBasket 2013“ kovos dėl Europos aukso. Šiemet krepšinio karštinė žiūrovus lydės ne tik eteryje: pirmą kartą Lietuvoje krepšinio gerbėjai galės žiūrėti Europos čempionatą ne tik tiesiogiai per TV3, bet ir tiesiogiai internete bei mobiliuosiuose telefonuose per TV3 Play.

TV3 Play visas „EuroBasket 2013“ rungtynes, kuriose žais Lietuvos rinktinė, tiesiogiai transliuos internetiniame puslapyje ir mobiliose TV3 Play aplikacijose (pritaikytose iOS ir Android operacines sistemas palaikančiuose įrenginiuose).

„Pirmą kartą mūsų šalyje Europos krepšinio čempionatas bus rodomas internete ir mobiliojoje aplinkoje. Siekiame, kad visi, kurie neturi galimybės „EuroBasket 2013“ stebėti per televizorių, varžybas matytų per kitus įrenginius“, - komentuoja TV3 New Media vadovas Tomas Šakauskas.

„Norime, kad sirgaliai galėtų pasirinkti kur ir kaip žiūrėti rungtynes - ar su šeima per televizorių, ar su nešiojamu kompiuteriu balkone, ar su telefonu, planšete sode“, - tęsia T. Šakauskas. Pasak jo, žiūrovai tampa vis labiau mobilūs ir, nors krepšinis suartina labiausiai už viską, gyvenime pasitaiko situacijų, kai tu negali su draugais žiūrėti rungtynių, nes privalai būti kitur: „Kaip tik tokiu atveju nepraleisti emocijų padės TV3 Play mobilioji aplikacija ir mobilusis internetas, ir bus galima žiūrėti Lietuvos rinktinės kovas tiesiogiai.“

Visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovė „Spinter tyrimai“ šių metų gegužės 6-30 dienomis atlikto televizijos žiūrovų tyrimo duomenimis lietuviams žinomiausia televizija internete yra TV3 Play.

„EuroBasket 2013“ mūšiai - nuo rugsėjo 4-osios tiesiogiai per TV3 Play!


Zaliukas September 01 2013 1,480 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.