Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pirmąją TV3 naujo sezono savaitę - dvi dešimtys premjerų ir atsinaujinusių projektų

Pirmąją TV3 naujo sezono savaitę - dvi dešimtys premjerų ir atsinaujinusių projektų

Nuo pirmadienio, rugsėjo 2-osios, TV3 televizija pradeda naująjį sezoną „Mano TV3. Gera kartu!“, kviesdama visus drauge žiūrėti premjerų, skirtų kiekvienam šeimos nariui. Per septynias pirmąsias rudens dienas TV3 televizija žiūrovams dovanos dvi dešimtis premjerų. Žiūrovų laukia Europos vyrų krepšinio čempionato kovos, nauji filmai, serialai ir laidos.

Pirmadienį 17.00 val. su žiūrovais sveikinsis premjeros „TV Pagalba“ vedėjas Egidijus Knispelis, o visuose Lietuvos kampeliuose gyvenantiems žmonėms padėti skubės raudonomis uniformomis išsiskiriantys „TV Pagalbos“ komandos nariai. Besilaukiančios merginos drama, dingusi mažametė, mylimąją paradęs vyras, konfliktas dėl paveldėto namo ir net istorija, sukėlusi grėsmę gelbėtojams, - kiekvieną darbo dieną.

19.30 val. prie ekranų kvies premjera „Moterų laimė“ - lietuviškas serialas, kuriame dramatiškas, pamokančias gyvenimo istorijas perteiks talentingos Lietuvos aktorės - Gabija Ryškuvienė, Daiva Tamošiūnaitė, Vaida Būtytė, Goda Petkutė bei Akvilina Ubartaitė. Iš karto po premjeros, 20.00 val., laukia atsinaujinęs gyvenimo būdo žurnalas „Gyvenimas yra gražus“ su Edvardu Žičkumi. Pirmoji sezono istorija - milijonieriaus Antano Guogos vedybų planai ir griežtas požiūris į vedybinę sutartį: „Jeigu nepasitiki, vadinasi, nereikia vesti“. 20.30 val. į TV3 eterį sugrįžta legendinė policijos darbo realybės drama „Farai“, kuri pirmadieniais ne tik įtikins, kad už nusižengimus baudžiama, bet ir skubės padėti bėdos ištiktiems piliečiams.

21.00 val. į ekranus darbo dienomis žengs populiariosios trilogijos „Nemylimi“, „Svetimi“, „Pasmerkti“ tęsinys - „Pasmerkti 2“ su žiūrovų atminty giliai įstrigusiais personažais - Asta (Toma Vaškevičiūtė), Viktoru (Tadas Gryn), Lorensu (Rolandas Boravskis), Zyle (akt. Marius Mačiulis) ir intriguojančių veikėjų debiutais. 23.00 val. - „Specialioji jūrų policijos tarnyba“ (NCIS) - detektyvas, Amerikoje tituluojamas pačiu populiariausiu serialu. Lygiai vidurnaktį, 00.00 val., darbo dienomis naktinėtojų laukia veiksmo drama su vesterno prieskoniu - „Las Vegasas“ (Vegas). Pernai sukurtas serialas nukels į septintąjį dešimtmetį, kur šerifai, kaubojai ir gangsteriai įsivels į tikrais įvykiais paremtą istoriją. Serialo scenarijų rašė Oskarui nominuotas Nicholas Pileggi, o pagrindinius vaidmenis atlieka dviem Auksiniams gaubliams nominuotas Dennisas Quaidas ir Auksinio gaublio laureatas Michaelas Chiklisis.

Antradienį 20.00 val. laukia atsinaujinusi, dvigubai ilgėjanti publicistikos laida „Prieš srovę“ su Audre Kudabiene, o 22.00 val. prasideda kultinis serialas „Transporteris“ (Transporter: The Series), įkvėptas kultinių „Transporterio“ filmų. Bebaimį herojų įkūnija garsiųjų „Kalėjimo bėglių“ ir „Vilko bilieto“ aktorius Chrisas Vance‘as.

Trečiadienį 20.00 val. situacijų komedija „Motina ir sūnus“ pradeda naują etapą - „Motina ir du sūnūs“. Į linksmas Sigito Račkio režisuojamas situacijas vėl įsivels žiūrovų mylimi aktoriai Aldona Janušauskaitė, Vaidotas Martinaitis ir nauji herojai, kuriuos įkūnys Aušra Štukytė ir Andrius Žiurauskas. 20.30 val. į savo garažą įsileis kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ personažas Kostia (Džiugas Siaurusaitis). Tokie vaizdeliai, kokius išvys žiūrovai premjeroje „Opiumas liaudžiai“, nutikti gali tik Rusijoje, o tiksliau - pačioje Rusijos gilumoje! Pasak Kostios, tokių realybėje nutikusių pokštų suvaidinti neįmanoma. 22.00 val. tiesioginiame eteryje - antroji Lietuvos religija - krepšinis: „EuroBasket 2013“ pirmoji kova tarp Lietuvos ir Serbijos rinktinių.

Ketvirtadienį 20.00 val. debiutuoja „Humoro grandų šou“. Linksmų plaučių žiūrovams, mėgstantiems lietuvišką, britišką, amerikietišką ar net žydišką humorą, dievinantiems stand up comedy pasirodymus, geriausia naujiena taps žinomiausius, talentingiausius Lietuvos humoristus suvienijęs šou. Scenoje - Vitalijus Cololo, Džiugas Siaurusaitis, Raimundas Bingelis, „Humoro klubo“ vyrukai, „Dar pažiūrėsim“ komanda ir kiti.

Penktadienį 17.55 val. laukia „Žvaigždžių dešimtukas“ su V. Cololo ir Dileta Meškaite. Tai televizijos žurnalas apie Lietuvos garsenybių gyvenimą, kuriame kiekvieną savaitę - garsenybių meilės dramos, vedybos, skyrybos, naujausi pirkiniai, kilnūs poelgiai ir nuodėmės.

Šeštadienį 19.00 val. eteryje - nuostabi animacinė premjera „Batuotas katinas Pūkis“ (Puss in Boots). Tai „Šreko“ ir „Madagaskaro“ autoriaus Chrisso Millerio sukurta spalvinga ir ironiška istorija, už kurią jis nominuotas Oskaro apdovanojimui. Tai pasaka apie vieno geriausių Šreko draugų - gražiaakio Pūkio - gyvenimą iki jam pasirodant garsiajame filme apie žaliąjį pelkių pabaisą. Visi herojai prabils žinomiausių Lietuvos aktorių - Kosto Smorigino, Andriaus Kaniavos, Vytauto Rumšo ir kt. balsais.

Savaitę baigsime su pokyčiais kūnui ir sielai bei gardžiausia lietuviška virtuve. 8.30 val. žadins mankštai „Sportuok su mumis“ ir Vlada Musvydaitė, o 10.00 val. gardžiausiais aromatais ir kelionėmis po Lietuvą vilios atsinaujinusi, savo trečiąjį sezoną pasitinkanti populiariausia Lietuvoje kulinarinė laida „Beatos virtuvė“ su Beata Nicholson.


Zaliukas September 01 2013 1,322 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.