Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Atsinaujinęs TV3 ženklas - televizijos evoliucijos simbolis

Atsinaujinęs TV3 ženklas - televizijos evoliucijos simbolis

Nuo šio, rugsėjo 2-osios, ryto TV3 žiūrovai gali mėgautis naujojo televizijos sezono „Mano TV3. Gera kartu!“ programa - laidų ir projektų premjeromis, naujais filmais, lietuviškais ir užsienio serialais. Šis sezonas televizijai ypatingas, nes naują kanalo etapą žymi ne tik eterio pokyčiai, bet ir atnaujintas TV3 ženklas.

„TV3 yra vienos didžiausių Europoje tarptautinių žiniasklaidos kompanijų MTG grupės narė ir profesionaliausia televizija Lietuvoje. TV3 televizija Lietuvoje dirba jau virš 20 metų ir yra patikima bei stabiliai dirbanti ir auganti organizacija. Tuo pačiu metu ji yra ir labai dinamiška, besikeičianti ir tobulėjanti. Logotipo atnaujinimas iliustruoja mūsų darbo ir verslo srities evoliuciją. TV3 ženklo atnaujinimu mes norime pasakyti, kad esame pasiruošę priimti naujus iššūkius skaitmeninėje erdvėje ir tobulėsime toliau. Ir toliau siekiame būti visų auditorijų gyvenimo ir pramogų dalimi, tam pasitelkdami savo skirtingus kanalus ir naujoviškas skaitmenines priemones“, - teigia UAB „Tele-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Pasak UAB „Tele-3“ kūrybos direktoriaus Arvydo Rimo, naujojo TV3 logotipo spalvos simbolizuoja kanalo žvalumą, energiją, entuziazmą ir kūrybiškumą: „Tai ir šviesos bei brandos spalva. Geltona simbolizuoja ne tik gyvybingumą, optimizmą, džiaugsmą ir draugiškumą, bet ir yra „lietuviško aukso“ - gintaro spalva. Visus apkabinantis mūsų simbolis „Trejetas“ apjungia visus žiūrovus, nešdamas naujojo sezono žinią - „Mano TV3. Gera kartu!“ Šis naujas logotipas atspindi mūsų - TV3 asmenybę.““

Naujasis TV3 sezonas „Mano TV3. Gera kartu!“ - jau nuo šios, rugsėjo 2, dienos!


Zaliukas September 02 2013 1,376 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.