Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Didžioji TV3 premjera „Kvieskite daktarą!“ sugriaus visus mitus apie sveikatos laidas

Didžioji TV3 premjera „Kvieskite daktarą!“ sugriaus visus mitus apie sveikatos laidas

Apie mediciną - suprantamai, naudingai ir linksmai? Atsakymai į klausimus, kurie visiems rūpi, tačiau nedrąsu jų paklausti? Visa tai taps realybe jau šį mėnesį, naujajame TV3 televizijos sezone „Mano TV3. Gera kartu!“. Didžioji eterio premjera - medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ sugriaus visus mitus apie sveikatos laidas. Tai - visame pasaulyje beprotiško populiarumo sulaukusio projekto „Daktaras Ozas“ lietuviškoji versija.

Vos per kelis metus amerikiečių daktaras Ozas tapo kultine asmenybe, valstijas dar labiau užkrėtusia sveikos gyvensenos virusu. Kaip ir Amerikoje, taip ir Lietuvoje „Kvieskite daktarą!“ nebus temų su tabu ženklu: gyvenkite ilgiau, jauskitės geriau, atsikratykite pilvo riebalų, pagerinkite savo seksualinį gyvenimą. Nuotaikingame šou bus nagrinėjamos itin rimtos medicinos problemos, patvirtintos moksliniais tyrimais. Čia nebus ilgų kalbų ir nuobodžių diskusijų, mat „Kvieskite daktarą!“ laida bus filmuojama modernioje erdvioje studijoje, pilnoje žiūrovų, kurie betarpiškai dalyvaus, atskleidžiant net ir pačias asmeniškiausias temas.

Juokas - vienas iš geriausiai veikiančių vaistų, todėl juoko šiame medicinos bus daug. Kartu su didele sveiko humoro porcija, suprantamai ir paprastai bus nagrinėjami įvairūs sveikatos sutrikimai: nuo sunkių onkologinių ligų iki problemų lovoje. „Kvieskite daktarą!“ vaizdingai, pasitelkiant gyvus pavyzdžius atskleis kaip šių problemų išvengti ir gyventi pilnavertį kokybišką gyvenimą. Viena didžiausių televizijos prodiuserių kompanijų „Just.tv“, kurianti medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ garantuoja: laidos studijoje bus daug veiksmo, o žiūrovams anapus ekranų - daug naudos, mat laidą kuria ne tik televizijos, bet ir medicinos profesionalai.

Kas nutinka, kai į daktarą kreipiasi moteris, kuri daug metų nesugeba atsikratyti antsvorio? TV3 premjeros „Kvieskite daktarą!“ kūrėjai žada netikėtus, tačiau labai veiksmingus tokius problemos sprendimus. „Daktaras apieško pacientės rankinę, randa lieknėjimui skirtas piliules ir šias demonstratyviai išmeta į šiukšlių dėžę. Tada pasiūlo moteriai pradėti lieknėjimo programą čia ir dabar: duoda jai virvutę ir liepia šokinėt, tada pamatuoja kraujospūdį ir pasako, kiek tokių šuoliukų ji privalo atlikti per dieną. Galiausiai, čia pat studijoje pacientei daktaras suplaka sveikuolišką kokteilį ir paaiškina, ką ji privalo valgyti, jeigu nori sulieknėti. Tokių ir panašių scenų bus pilnas šis medicinos pokalbių šou“, - garantuoja „Kvieskite daktarą!“ komanda.

Neabejokite, laidoje „Kvieskite daktarą!“ apie sveikatą bus kalbama taip, kaip dar niekas Lietuvoje nekalbėjo!

Premjera „Kvieskite daktarą“ - netrukus naujajame TV3 sezone „Mano TV3. Gera kartu!“


Zaliukas September 03 2013 1,357 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.