Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

J. Jankevičius tapo laidos apie sveikatą vedėju

J. Jankevičius tapo laidos apie sveikatą vedėju

TV3 naujiena medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ sugriaus visus mitus apie sveikatos laidas. Tai - visame pasaulyje beprotiško populiarumo sulaukusio projekto „Daktaras Ozas“ lietuviškoji versija. Taip televizija bei laidos kūrėjai pristatė naują savo produktą. DELFI žiniomis projektą ves humoristas Justinas Jankevičius ir daktaras Alvydas Unikauskas.

Juokas - vienas iš geriausiai veikiančių vaistų, todėl juoko šiame medicinos bus daug. Kartu su didele sveiko humoro porcija, suprantamai ir paprastai bus nagrinėjami įvairūs sveikatos sutrikimai: nuo sunkių onkologinių ligų iki problemų lovoje.

„Kvieskite daktarą!“ vaizdingai, pasitelkiant gyvus pavyzdžius atskleis kaip šių problemų išvengti ir gyventi pilnavertį kokybišką gyvenimą. Viena didžiausių televizijos prodiuserių kompanijų „Just.tv“, kurianti medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ garantuoja: laidos studijoje bus daug veiksmo, o žiūrovams anapus ekranų - daug naudos, mat laidą kuria ne tik televizijos, bet ir medicinos profesionalai.

Naujo projekto filmavimai prasidės jau rugsėj 4 d., Kaune.

J. Jankevičių TV3 žiūrovai pamatys ir kitoje laidoje - "Humoro grandų šou".


Zaliukas September 04 2013 1,377 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.