Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 eteryje startuoja laida „EuroBasket 2013 apžvalga“

TV3 eteryje startuoja laida „EuroBasket 2013 apžvalga“

Jau rytoj, rugsėjo 4-ąją, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pradeda kovas senojo žemyno pirmenybėse. Pirmoji dvikova - su amžinais varžovais serbais, todėl pergalė būtų itin saldi. Vieningi, kartu už Lietuvą, TV3 žiūrovai bus trečiadienį 22.00 val. Likus trims minutėms iki varžybų, 21.57 val., tiesioginiame TV3 eteryje premjera - speciali laida „EuroBasket 2013 apžvalga“, kurioje laukia karščiausios naujienos iš Slovėnijos.

TV3 televizija tiesiogiai transliuos kiekvienas Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes, kuriose žais lietuviai, o specialiai šiam įvykiui skirta „EuroBasket 2013 apžvalga“ eteryje pasirodys prieš kiekvieną susitikimą, per didžiąją rungtynių pertrauką ir iš karto po varžybų. „EuroBasket 2013 apžvalga“ bendram tikslui sujungs Lietuvoje ir Slovėnijoje dirbsiančias TV3 žinių tarnybos komandas. Vakar į Slovėniją drauge su operatoriumi ir montuotoju išvyko TV3 sporto žinių vedėjas Mindaugas Rainys ir sporto komentatorius Robertas Petrauskas.

„Nuo rytojaus, rugsėjo 4-osios, žiūrovus pasitiksime prieš rungtynes, per pertrauką ir iš karto po rungtynių. Lietuvoje didžiulė profesionalų komanda rūpinsis šiomis specialiomis transliacijomis, o mes, kurie išvykome į Slovėniją, pasirūpinsime, kad kiekvienas TV3 žiūrovas galėtų pajusti tikrą čempionato alsavimą ir su karščiausiomis emocijomis dalyvautų įspūdingoje krepšinio šventėje, kuri atkeliauja į ekranus“, - žada M. Rainys. Jam šis čempionatas - ketvirtasis, kuriame tenka darbuotis.

TV3 eteryje laukia emocingi krepšininkų, trenerių ir sirgalių komentarai iš pirmų lūpų. TV3 žinių komanda nepraleis svarbiausių čempionato naujienų. „Laidoje stengsimės plačiau pažvelgti į tai, kas dėsis Slovėnijoje. Esame sugalvoję smagių rubrikų. Įtrauksime ne tik sirgalius, bet ir vietos gyventojus. Juk įdomu, kaip vietiniai švenčia krepšinio pergales, ką veikia krepšininkai, kai nežaidžia ir nesitreniruoja. Negailėsime ir humoro, nes norime, kad Europos čempionatas žiūrovams reikštų ne tik varžybas, o ir kurtų šventę. Juk svarbiausia mūsų rinktinės ir visų lietuvių savybė - vienybė, tad būkime kartu ir visų širdimis pritraukime sėkmę“, - ragina M. Rainys.

„Tai penktasis mano čempionatas ir, manau, tai puiki proga rinktinei laimėti. Pagrindinis dalykas, kurį norės ir galės pamatyti žiūrovai, yra lietuvių žaidimas, nuo kurio priklauso viskas - nuotaika, azartas, viltis, tautos pakilimas“, - mano R. Petrauskas. Pasak komentatoriaus, būti čempionate - nepalyginamai maloniau, nei komentuoti iš studijos: „Tas pakylėjimas sunkiai paaiškinamas, čia ir patys žurnalistai pasidaro kitokie - visi tampam tarsi komuna - grupe žmonių, kurie viskuo gali pasidalinti, kuriems rūpi tie patys dalykai. Svarbūs žinios nešėjai yra ir ten būnantys sirgaliai - jie skanduoja, patiria nepaprastas emocijas, skambina namo, pasakoja naujienas. Visi, kurie bus ten, - bus Lietuvos atstovai, o „EuroBasket 2013 apžvalga“ perteiks tas ypatingas emocijas.“

„EuroBasket 2013 apžvalga“ - nuo rugsėjo 4-osios prieš Lietuvos rinktinės kovas, jų metu ir po jų − tiesiogiai per TV3 ir TV3 Play!


Zaliukas September 04 2013 1,367 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.