Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Atsinaujinusi žinių viktorina „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ stebins naujais talentais

Atsinaujinusi žinių viktorina „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ stebins naujais talentais

Penkeri metai eteryje. 170 televizijos laidų. Dešimtys tūkstančių užpildytų moksleivių anketų. 1 500 televizijos žaidime dalyvavusių vaikų, iš kurių 40 didžiuojasi tapę „Geriausiais tūkstantmečio vaikais“. Per 90 tūkst. žaidėjų, dalyvaujančių TV viktorinoje išmaniosios programėlės „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ pagalba. Tačiau tai - tik sausa statistika.

Naujajame LRT televizijos sezone kiekvieną penktadienį eteryje savo išmintį, nuovoką, logiką ir žinias ir toliau demonstruos rimtą atranką praėję moksleiviai. Šiais metais laidos vedėjui Andriui Rožickui žinomiausi Lietuvos žmonės ir geriausi specialistai jau siunčia savo klausimus, o Dominykas Vaitiekūnas, lyg požemio slibinas, užsidarė montažinėje ir ten kurpia siužetus naujajam sezonui. Visą vasarą jis keliavo po Lietuvą, išmaišė pusę pasaulio, kad ir šiais metais pateiktų vaizdo klausimų su netikėčiausiomis užuominomis.

Geriausias startas gabiausiems šalies moksleiviams - „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ viktorina, nes kita jų stotelė - garsiausi pasaulio universitetai.

Šeštasis „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ sezonas - išskirtinis, nenuspėjamas ir labai išmanus - jau netrukus per LRT televiziją.


Zaliukas September 04 2013 1,367 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.