Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Darbo biržos direktorių išlaisvino „Aro“ būrys

Darbo biržos direktorių išlaisvino „Aro“ būrys
Vasara. Broniaus (Algis Ramanauskas) ir Česlovo (Rimas Šapauskas) klientai automobilius daužo užsienio kurortuose. Todėl vyrai ėmė nuobodžiauti. O iš nuobodumo ir vieną kitą knygą perskaitė.

Pateko jiems į rankas A.Tolstojaus „Auksinis raktelis, arba Buratino nuotykiai“. Patiko. Ir nutarė vyrai išdrožti medinį berniuką. Tačiau jis kažkodėl į jų darbdavį Volosą (Haroldas Mackevičius) panašus išėjo.

Volosui pasirodė, kad toks drožinys jį kompromituoja žmonos akyse. Todėl jis Bronių ir Česlovą išvijo į gatvę. Kaip jiems sekėsi ieškoti darbo, išvysite 22 val. 35 min. LNK laidoje „Ragai“.

O darbo biržoje šį kartą situacija – išskirtinė. Bedarbiai, taikiomis priemonėmis negalintys išsireikalauti pašalpų ir rublinių indėlių, nutarė pagrobti darbo biržos direktorių.

Prie teroristais tapusių bedarbių reikalavimų mielai prisidėjo ir Bronius su Česlovu.

Tiesa, pašalpos jiems nepriklauso, o rublinių indėlių jie neturėjo. Todėl vyrai reikalauja namo Margaritos saloje. Namas turi būti šalia Arūno Valinsko ir Žilvino Žvagulio apartamentų. Kitaip – įkaitas mirs!

Teroristų viltis sužlugdo darbo biržą šturmuojantys „Aro“ vyrai. Tačiau prieš tai Bronius ir Česlovas išeina į tualetą ir ten pasislepia.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.