Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Premjeros „Kvieskite daktarą!“ gydytojas A. Unikauskas: „Mažiau mitų - mažiau ligonių“

Premjeros „Kvieskite daktarą!“ gydytojas A. Unikauskas: „Mažiau mitų - mažiau ligonių“

Jo prisibijo, bet kartu jį ir gerbia studentai, jis pamišęs dėl bliuzo, lankė dziudo ir graikų-romėnų imtynes. Eruditas, skeptikas, ramus ir savimi pasitikintis žmogus - toks naujojo TV3 sezono „Mano TV3. Gera kartu!“ premjeros - medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ gydytojas docentas Alvydas Unikauskas. Kartu su Justinu Jankevičiumi gydytojas kitaip, nei ligi šiol esame įpratę, analizuos ligas ir duos ne vieną auksinį patarimą, kaip saugoti sveikatą ir išlikti žvaliam, nesvarbu, kokio amžiaus esame.

„Nuobodu nebus“, - žada televizijos naujokas, o medicinoje - profesionalas A. Unikauskas. Vyras buvo tikras, kad baigs technikos mokslus, tačiau studijuodamas suprato, kad bus medikas. „Buvo įvairių sesijų, tačiau kartais sau leisdavau tiesiog pabūti studentu“, - juokiasi naujasis „Kvieskime daktarą!“ vedėjas.

Į klausimą, kokiu žmogumi save laiko, A. Unikauskas atsako gerokai pasvarstęs: „Manau, kad esu išlaikytas žmogus, nedalinu savęs bereikalingoms emocijoms. Studentai manęs kažkodėl bijo, bet, kiek suprantu, ir gerbia. Ar mane lengva išvesti iš kantrybės? Sunkoka.“

Gydytojas terapeutas - aistringas knygų skaitytojas: „Skaitau ne tik profesinę literatūrą. Labai mėgstu autobiografijas, biografijas, dokumentiką. Nesu didelis grožinės literatūros gerbėjas. Man labiau patinka realūs realių žmonių gyvenimai, jų aprašymai.“ Kita didžiulė „Kvieskite daktarą!“ vedėjo aistra - bliuzas: „Dėl jo esu pamišęs. Jeigu į Lietuvą atvažiuoja geras atlikėjas iš užsienio, būtinai stengiuosi būti jo koncerte.“

28-erius metus A. Unikauskas dirba toje pačioje įstaigoje - Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Vidaus ligų klinikoje. „Tikrai esu pastovus žmogus“, - sako juokdamasis. Pasak gydytojo, jis labai nemėgsta eiti paskui minią: „Nebuvau kitoniškas, nebuvau hipis, buvau tvarkingas vaikas. Sportavau imtynes, vėliau - sambo ir dziudo. Pergalių sporte nesiekiau, tačiau įgūdžių įgijau.“

Laidoje „Kvieskime daktarą!“ jis kalbės apie ligas, jų simptomus, kviesis specialistus ir dalins patarimus visiems žiūrovams. Pats gydytojas labai retai serga - tik virusinėmis infekcijomis, pavyzdžiui, gripu. Visiškai nevartoja vaistų, tuo labiau papildų ir panašių priemonių.

Ko reikia, kad lietuviai būtų sveikesni? „Kuo daugiau suprantamos informacijos apie negalavimus ir kuo mažiau mitų apie juos. Tai ir bandysime įgyvendinti naujajame TV3 televizijos projekte“, - žada A. Unikauskas.

Premjera „Kvieskite daktarą“ - netrukus naujajame TV3 sezone „Mano TV3. Gera kartu!“


Zaliukas September 07 2013 1,487 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.