Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Meilės ieškotojams - kaitinanti atomazga

Meilės ieškotojams - kaitinanti atomazga
Šį vakarą (21 val. 30 min.) per „Tango TV“ paaiškės, kaip „Meilės trikampio IV“ dalyviams pavyks išnarplioti šią savaitę užsimezgusius jausmus. Vakar atvykusi žavioji Viktorija Justo širdyje pasėjo nerimą.

Mergina „Meilės trikampyje IV“ atsirado tam, kad išjudintų tarp Justo ir jo pasirinktos merginos Simonos įsivyravusią ramybę: nors Justas vakare ant stalo buvo padėjęs Simonos kortą, vidurnaktį nė vienas namelyje likusių dalyvių į svetainę neišėjo.

Naujokė Viktorija „Meilės trikampio IV“ ramybę iškart suardė: stebint jos ir Justo santykius, buvo akivaizdu, jog dalyviai tinka vienas kitam.

Kartu praleidę pusę dienos ir pasimėgavę švelniais masažais Justas su Viktorija atrodė laimingi. Tokie laimingi, kad vakare Justas net ryžosi išeiti į svetainę.

Tačiau akibrokštas: Viktorija čia net neketino pasirodyti. Ar tai reiškia, jog Viktorijos simpatijos Justui buvo netikros? Ar savo jausmus mergina demonstravo tik todėl, kad norėjo įveikti konkurentę? Visa tiesa apie „Meilės trikampio IV“ dalyvių jausmus - šį vakarą.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.