Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 eteryje - nauja meksikiečių meilės drama „Nepaklusni širdis“

TV3 eteryje - nauja meksikiečių meilės drama „Nepaklusni širdis“

JAV gimusi gražuolė aktorė ir dainininkė Ana Brenda Contreras, moterų numylėtinis, Kolumbijos aktorius, modelis Danielis Arenasas bei Lietuvos žiūrovams puikiai pažįstamas, neseniai TV3 rodytame seriale „Drąsi meilė“ vaidinęs Cezarijus Evora susitiks su žiūrovais jau netrukus. Naujojo televizijos sezono „Mano TV3. Gera kartu!“ eteryje nuo rugsėjo 19 dienos premjera - meksikiečių melodrama „Nepaklusni širdis“ (Corazon Indomable).

Serialas karaliauja reitingų viršūnėse Meksikoje - šiuo metu čia jį renkasi net 60 proc. televizijos žiūrovų! Pasak kūrėjų, „Nepaklusni širdis“ yra žiūrimiausias serialas iš visų „Televisa“ kanalo rodytų serialų.

Darbo dienomis 16.00 val. per TV3 vos tik šiemet pradėtas kurti serialas „Nepaklusni širdis“ pasakos apie gražuolę Marikruz Olivarez, kuri su savo seneliu Ramiru gyvena skurdžioje trobelėje prie Narvajesų valdų ribos. Nevykusio šeimininko Migelio Narvajeso ranča įkeista hipotekoje. Netrukus į gimtinę grįžta Migelio brolis Oktavijus. Praradęs lakūno darbą, jis tikisi rančą parduoti ir taip prasimanyti pinigų. Tiesa, kaip tik čia jis suvoks, kad sava žemė, savi žmonės ir nuoširdi meilė suteikia tikrąją laimę.

Sutikęs civilizacijos beveik nepaliestą gražuolę Marikruz, Oktavijus ją iš karto įsimyli, o netrukus ima trokšti ją vesti. Iškart po tuoktuvių išvaizdusis lakūnas gauna patrauklų darbo pasiūlymą ir palieka rančą ir naująją žmoną. Nuo šios akimirkos prasideda Marikruz vargai...

TV3 premjeroje bus visko, ko laukia Lotynų Amerikos melodramų gerbėjai: neteisingi kaltinimai, kalėjimas, tėvo paieškos ir ilgas kelias iki pripažinimo. Ar „laukinukei“ pavyks pasiekti aukštuomenės menes ir vėl pamatyti savo vyrą Oktavijų? Naujausia TV3 melodrama „Nepaklusni širdis“ - jau nuo rugsėjo 20 dienos darbo dienomis 16.00 val.

Premjera „Nepaklusni širdis“ (Corazon Indomable) - nuo rugsėjo 20-osios darbo dienomis 16.00 val. per TV3!


Zaliukas September 13 2013 1,850 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.