Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kiek tūkstančių reikia kelionei į Havajus?

Kiek tūkstančių reikia kelionei į Havajus?
Nuo šiandien TV3 žaidimas „TAIP arba NE“ visą vasarą bus rodomas sekmadieniais 21 val.

Šį vakarą prie žaidimo stalo stos iš Šilalės kilęs Vytautas. Vyras trokšta laimėti kuo daugiau pinigų, nes jo svajonė — pasistatyti namą ir išvykti atostogų į Havajus.

Tačiau kelias į svajonių išsipildymą nebuvo lengvas: Vytautas pradėjo nuo lagaminų su didžiausiomis sumomis. Todėl žaidimo vedėjas Marijus Mikutavičius vaikinui pasiūlys kitokią jų atidarymo taktiką, kuri ir išgelbės Vytautą.

„Vytautai, pasirinkai lagaminą, pažymėtą tavo gimtadienio data, gal kitus irgi reikėtų atidaryti pagal tau svarbias datas? O gal prisimink mokykloje turėtus pažymius?“ — siūlė Marijus.

Pasiūlymas prisiminti pažymius Vytautą suintrigavo ir jis ėmė vardyti, kiek turėjo iš fizikos, lietuvių kalbos ir literatūros, fizinio lavinimo ir kitų dalykų. Vis dėlto ir šių skaičių įvairovė netrukus išseks.

Vaikinui vėl teks sukti galvą, kaip elgtis toliau. Gal paklausyti atsargaus pusbrolio ir palikti žaidimą su banko siūlomais tūkstančiais?

Kaip pasielgs Vytautas ir ar laimėtos sumos pakaks svajonėms išpildyti, žiūrėkite šį vakarą.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.