Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Karšta kova – tarp nebijančių konkurencijos

Karšta kova – tarp nebijančių konkurencijos
Šį vakarą 20 val. 45 min. TV3 eteryje prasideda antroji iš „9,5 savaitės“. Dar septyni nuotykių ir dėmesio trokštantys jaunuoliai pasiners į smagų ir erotišką žaidimą.

Erikui patinka linksmas gyvenimas. Tačiau lengvabūdiškumas vaikiną atveda ir į rizikingas avantiūras. „Viena moteris dėl manęs vos nepaliko šeimos, vos neišsiskyrė su vyru“, – neslėpė donžuanas.

Aurimas merginas žavi paslaptingumu ir įspūdinga išvaizda. Jis pasiryžęs vilioti ne kalbomis, o šokiu. Antanas, dirbantis pramogų srityje, įsitikinęs, kad merginoms reikia intrigos, o ne atviro merginimo.

Kurio vaikino taktika pasiteisins, spręs keturios drąsios ir seksualios merginos.

„Esu ryški, įsimintina, išskirtinė ir talentinga“,- įsitikinusi šių metų Lietuvos kūno rengybos čempionė Barbara. Mergina sakė, kad didžiausias malonumas jai – vaikinai, vaikinai ir dar kartą vaikinai.

Šviesiaplaukė Ana mėgsta keliauti. O Rūta galėtų nuo ryto iki vakaro klausytis vyrų žarstomų komplimentų. Dėl jų mergina pasiryžusi net erotinei fotosesijai.

Tačiau visas jas pasitikėjimu savimi lenkia klaipėdietė studentė Giedrė. Ji ketina nepalikti vilčių konkurentėms.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.