Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pagalbos numeriu skambina ir senukai, ir besilaukiančios moterys

Pagalbos numeriu skambina ir senukai, ir besilaukiančios moterys
Besilaukiančios moters prašymas sutramdyti jos girtaujantį, neištikimą sugyventinį, sūnaus agresiją kenčiančios senolės pagalbos kvietimas, dėl būsto nuomos nesutariančių savininko su nuomininku konfliktas, daiktų nepasidalijantys broliai... Ir net istorija, atvedusi gelbėtojų komandą iki policijos pareigūnų durų - tai tikros situacijos, į kurias darbo dienomis 17.00 val., nuo pirmadienio, rugsėjo 23 dienos, pateks TV3 laidos „TV Pagalba“ komanda, skubanti padėti žmonėms kiekviename šalies kampelyje.

Pirmadienį „TV Pagalba“ skubės pas 25-erių Vytautę, kuri po dviejų mėnesių turi gimdyti, tačiau negali gauti ramybės. Pasak merginos, aštuoneriais metais už ją vyresnis sugyventinis Virginijus nuolat girtauja, yra neištikimas ir paranojiškai pavydus. Neapsikentusi Vytautė pabėgo iš jo namų ir dabar prašo „TV Pagalbos“ jai padėti atgauti savo daiktus. TV3 žiūrovai išvys, kaip Virgis gelbėtojams ims grasinti sudaužysiantis filmavimo kamerą ir apversiantis automobilį!

Antradienį, rugsėjo 24 dieną, pagalbos šauksis Birutė, užauginusi net aštuonis vaikus, tačiau vis negalinti mėgautis ramia senatve. Jos amžiną atilsį vyro valia pusė namo, kuriame gyvena Birutė, priklauso sūnui Kęstučiui. Moteris skundžiasi, kad anksčiau buvęs labai rūpestingas, sūnus šią vasarą labai pasikeitė - tapo irzlus, piktas, o baisiausia, kad, pasak Birutės, net prieš ją, savo mamą, sūnus kelia ranką. Senolei nerimą kelia ir sodyboje nuolat kylantys gaisrai - tai malkinė dega, tai ūkinis pastatas. Moteris įtaria, kad tai jos sūnaus darbas...

Trečiadienį „TV Pagalba“ skubės pas Laimą. Ši kreipėsi į TV3 laidą supykusi ant buvusio jai priklausančio buto nuomininko. Neįgalus, kojų nevaldantis vyras vienas augina mažametę dukrelę. Iš savivaldybės gavęs socialinį būstą, jis išsikraustė iš Laimos nuomoto buto. Tačiau moteris tikina, kad vyras paliko jį sujauktą, aiškina, kad neva jis nesumokėjo nuompinigių už kelis mėnesius. „TV Pagalba“ 17.00 val. aiškinsis, kiek Laimos žodžiuose yra tiesos. Gelbėtojai bus priblokšti: moteris prieš filmavimo kamerą ims tyčiotis iš vyro negalios ir net grasins jo dukrelės mirtimi.

Ketvirtadienį Antanas iš Varėnos rajono prašys „TV Pagalbos“ apginti jo mamą, kurią neva muša brolio sugyventinė. Gelbėtojams atvykus į nurodytą vietą, vyras kažkodėl apsigalvojo ir net bandė meluoti, kad brolis su sugyventine porai dienų išvažiavę. Patyrusi „TV Pagalbos“ gelbėtoja jo žodžiais nepatikės, ir bus teisi: netrukus atsiras ir toji, kaip įtariama, mušeika marti. Paaiškės, kad senutė iš tikrųjų gyvena siaubingomis sąlygomis ir pavojus kilęs ne tik jos sveikatai, bet ir gyvybei... Šį kartą pagalbos teks kreiptis ir į policiją.

Penktadienį, rugsėjo 27 dieną, „TV Pagalbai“ teks sunki užduotis atskirti, kas yra juoda, o kas yra balta. Adomas, paskambinęs laidos pagalbos numeriu, tikino penkerius metus gyvenęs su moterimi santarvėje ir meilėje. Deja, ši mirė, o velionės brolis dabar neatiduoda Adomui priklausančių daiktų. Tuo tarpu brolis aiškina, kad tai Adomas jo sesę per nuolatinius girtavimus nuvarė į kapus, o daiktam išsivežti jam buvo skirtos net dvi savaitės.

Zaliukas September 22 2013 1,345 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.