Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dalyviai įkliuvo į dramatišką jausmų trikampį

Dalyviai įkliuvo į dramatišką jausmų trikampį
Intrigų šį vakarą (21 val. 30 min.) „Meilės trikampyje IV“ per „Tango TV“ netrūks. Šou dalyviai įsivėlė į meilės trikampį: Monika žavisi Giedriumi, bet jo širdis linksta prie Arūnės, kuri vaikinui nesuteikia vilčių.

Vakar į realybės šou atvykusiai naujokei Monikai Giedrius iškart patiko. Bet vaikinas, įdėmiai ištyrinėjęs jos figūrą, aprangą, plaukų ilgį, spalvą, įvertinęs bendravimą, padarė išvadą, kad Monika – ne jo skonio.

Pažintį su naująja dalyve vaikinas pratęsė sporto klube. Tačiau Giedriui didesnį įspūdį paliko treniruokliai.

Antrąją dienos dalį Giedrius, kaip ir troško, praleido su Arūne. Tačiau romantiškais pašnekesiais vaikinui neteko pasimėgauti. Giedrių Arūnė atstūmė beveik tais pačiais žodžiais, kuriuos jis pasakė Monikai: „Galim būti tik draugai“.

Po tokio atviro pokalbio Giedriui teko palikti Moniką. Vidurnaktį nė vienas iš namelyje likusių dalyvių į svetainę neišėjo.

Šį vakarą stebėsime sudėtingų Giedriaus ir Monikos santykių tęsinį. Ar gali būti, jog simpatijų vienas kitam nejautę dalyviai antrąją dieną vienas į kitą pažvelgs kitomis akimis? O gal atvyks Giedriui arba Monikai labiau patiksiantis dalyvis?

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.