Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Internete - speciali projekto „X Faktorius“ laida „Extra Faktorius“

Internete - speciali projekto „X Faktorius“ laida „Extra Faktorius“
Paskutinį rugsėjo sekmadienį 19.30 val. TV3 eteryje startavo muzikinio projekto „X Faktorius“ antrasis sezonas, o jau šiandien, spalio 1-ąją, televizijos internete TV3 Play žiūrovai gali pamatyti specialią šio projekto laidą „Extra Faktorius“. Debiutinėje laidoje - įsimintiniausios „X Faktoriaus“ pirmojo sezono teisėjo, aktoriaus Vytauto Šapranausko frazės ir ryškiausios akimirkos jam atminti.

Projektą „Extra Faktorius“ galima pamatyti televizijoje internete TV3 Play. „Čia bus pateikiama išskirtiniai vaizdai ir pasakojimai alkaniausiems „X Faktoriaus“ gerbėjams. „Extra Faktoriuje“ rodysime tai, kas nepateko į televizijos laidas. Tai, kas ne mažiau svarbu, o svarbiausia - labai įdomu. „Extra Faktoriaus“ operatoriai fiksuoja viską ir dalijasi su jumis“, - praneša specialiosios projekto laidos vedėjas Gintas Vaicikauskas.

Retam žinoma, jog radijo stoties „M-1“ laidų vedėjas Gintas „X Faktoriuje“ už kadro darbuojasi jau antrą sezoną iš eilės. Nuo šiol jis nebeleis tonoms eksliuzyvinės grandiozinio projekto filmavimo medžiagos nugrimzti užmarštin, o kaip skaniausią desertą kiekvieną savaitę dovanos „X Faktoriaus“ gerbėjams.

Pirmoji „Extra Faktoriaus“ laida yra skirta „X Faktoriaus“ pirmojo sezono teisėjui V. Šapranauskui prisiminti. „X Faktorius“ buvo vienas paskutinių didžiųjų Vytauto darbų televizijos eteryje. „X Faktorių“ jis pats vadino savo mėgstamiausiu televizijoje. Ir tai galima buvo nesunkiai pajusti. „Mes surinkome įsimintiniausius praėjusio sezono Vytauto pasisakymus, didžioji dalis - nė karto iki šiol nerodyta. Neturime teisės šios medžiagos pasilikti tik sau“, - sako laidos „Extra Faktorius“ vedėjas Gintas.

Jau kitos savaitės pradžioje pasirodysiančioje antroje „Extra Faktoriaus“ laidoje - pirmosios šių metų atrankos ir nematyti pasirodymai iš Klaipėdos. Kas vyksta užkulisiuose ir kaip jaučiasi teisėjai po atostogų? „Ekstra Faktorius“ - tiems, kuriems „X Faktoriaus“ tiesiog per maža!

„Extra Faktorius“ - jau nuo šiandien kiekvienam patogiu metu tik per TV3 Play!

Zaliukas October 01 2013 1,539 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.